Elche CF, més líder a l'Autonòmica Cadet

imatge ; X @futbolbaseECF

La catorzena jornada de lliga ens portava el partit entre els dos pirmers classificats d'Autonòmica Cadet a la Ciutat Esportiva de Paterna, València CF i Elche CF s'enfrontaven per a dilicidar que equip ocuparia el liderat, els il·licitans comptaven amb un punt més a la classificació.

El partit va començar amb un gol d'Albert per a l'Elx CF al minut 18, sent empatat asseguda pel Valencia CF amb un gol de Pau Casado en el minut 20. Abans d'arribar el descans de nou els franjiverdes es van avançar en el marcat, gol de Marco Ibáñez.

Després del descans els visitants van ampliar distàncies amb un gol de Carlos Macia al minut 30, ja en el descompte el màxim golejador de la categoria, Dani Jiménez, va reduir distàncies de penal amb el definitiu 2-3.

Tres punts per al Elche CF que segueix líder, ara amb 4 punts de distància sobre el València CF.

Tercer classificat segueix el Villarreal CF que va guanyar a casa de la UD Alzira, 0-3, els tres gols a la segona part, van marcar Welle Babacar, Raúl Garcia i Diego Vázquez.

Victòria del Fundació VCF a casa del CD El Rumbo que consolida els blanencs en la cinquena posició, 2-3, els visitants van remuntar a la segona part un gol del CD El Rumbo a la primera part.

Pel que fa a la davallada, tres punts importants per al Inter San José davant el Col·legi Salgui, 3-0, que se'n van a 5 punts sobre la UD Alzira que marca el descens. També puntuo SCD Intangco a casa del Llevant UD, 1-1, els il·licitans es queden ara a 2 punts de la UD Alzira.