Elche CF és més líder després de l'empat del València CF en l'Autonòmica Cadet

Imatge : X @futbolbaseECF

Van empatar el Villarreal CF i el València CF el que fa més líder en Autonòmica Cadet a l'Elx CF que va superar el Patacona CF i Alboraya UD, pas a pas, continua tercer.

I el partit entre groguets i blanencs, empat 1-1, un gol de Diego Vázquez per als locals a la primera part, va ser igualat per Luis Paulo Quevedo al minut 60 del partit. Per la seua banda, us il·licitans van vèncer 3-0 al Patacona CF, gols d'Álvaro Ivorra, Daniel Fitzgerald i Enrique Mallol i continuen per novena jornada consecutiva amb zero gols encaixats.

Elche CF és líder amb 27 punts, 4 més que el València CF que és segon. El Villarreal CF queda cinqué a 11 punts dels il·licitans.

Alboraya UD continua sent tercer en véixer al 1-2 SCD Intangco. El CD Castellón que supera a Levante UD 2-1 i es queda setè, mentre que els granots són novens.

Lluitant per la permanència dos equips posen distància amb els llocs de descens que marca amb 8 punts SCD Intangco, Col·legi Salgui guanya 3-2 al CD El Rumbo i Kelme CF guanya a casa del Torrent CF, 1-3, amb aquests tres punts ambdós s' allunyen a 4 del descens.

A la zona crítica, victòria de la UD Alzira que arriba després de 6 jornades, 0-2, davant un rival directe com Elda Unión, els blaugranes es posen amb 8 punts i surten del descens.