El Villarreal CFse despenja en la lluita pel títol de l'Autonòmica Infantil

València CF i Elche CF continuaran en cap de la classificació amb les seves dues victòries en la vint-i-dosena jornada de la Lliga Autonòmica Infantil. L' At. Amistat va aconseguir un punt davant el Villarreal CF, en un partit sense gols. Els blaus estan ara a 5 punts de la permanència i els groguets es queden a 7 punts del líder, el València CF.

Victòria del València CF en la seua visita al CF Gandia, 0-6, amb doble hat-trick d'Héctor Fernández i Hugo Peña.

Per la seua banda, el Elche CF també es va imposar amb claredat, 4-0, als alacantins del Lacross Babel, gols de Younes Izlane, Gonzalo Quílez, Sergio Belda i Alejandro Pérez. Els franjiverdes segueixen a 5 punts del València CF.

Quart lloc per al Levante UD, que en aquesta jornada va aconseguir els tres punts a casa de l'Inter Sant Josep, 0-1, gol de Gonzalo Ruiz. Els granotas estan a 12 punts del València CF i a 5 de el Vila-real CF, tercer classificat, a l' altra part, Inter San José està a 13 de la permanència.

En la lluita per la permanència, la UD Alginet aconsegueix la segona victòria de la temporada a casa d'un rival directe, CF La Nucia, 1-2, amb el gol de la victòria en els últims instants del partit.

Tres victòries per la mínima per a equips que se situen a la zona tranquil·la, Patacona CF contra Kelme CF; Alboraya UD davant el Mislata UF i el CD Castellón contra el Torrent CF, els taronges són l'equip que marca la permanència amb 5 punts sobre l'At. Amistat.

També a la zona tranquil·la, victòria del Fundació VCF al CD Roda, 2-1, en el duel d' equips B. El CD Roda es va avançar al minut 1 amb un gol de Marcos Cortés, els blanencs li van donar la volta al marcador amb gols de Castillo i Izan Giménez.