El València CF fa un pas de gegant cap al títol en l'Autonòmica Cadet

Imatge : Twitter @Academia_VCF

Triomf important del València CF davant el Llevant UD en la vint-i-sisena jornada de l'Autonòmica Cadet de cara a la consecució del campionat de lliga.

Els blanencs es van imposar per 0-2 en la seva visita a la Ciutat Esportiva de Buñol ambdós gols anotats en els últims minuts de partit, minuts 72′ i 81′, David Otorbi i José Fernández.

Amb aquest resultat i la derrota d'aquesta setmana del Villarreal CF davant l'Elda Unió, manca de 8 jornades, el València CF distància en 6 punts al Villarreal CF i en 7 al Llevant UD.

En la lluita per la salvació, la UD Alzira va rescatar un punt en el seu partit a casa davant el Primer Toc CF, rival directe, es van avançar els castellonencs en el primer temps i els blaugranes van igualar 1-1 en la segona part. Els alzirenys queden en llocs de descens a un punt de l'Elda Unió, que marca la permanència.

Victòries per Patacona CF, 1-0, ante el Torrent CF; Inter San José va vèncer 3-1 a Club Costa City i Alboraya UD, 1-0, al Kelme CF que encadena 7 partits sense guanyar.

En els artits avançats jugats entre setmana,  sorpresa a Elda amb victòria dels locals, que lluiten per romandre, davant un Villarreal CF que pateix un dur cop en les seves aspiracions pel títol. L'Elda Unió Cableworld CF guanya amb un solitari gol al minut 80 sortint de moment del descens. ElFundació VCF venç 2- 0 a Tavernes Blanques CF, doblet d'Hugo Guijarro, els verds cauen a llocs de descens.

Jove Español i CD Roda jugaran dijous el seu partit pendent.

C.F. Fundació VCF «A»20Tavernes Blanques C.F. «A»