El Torrent CF jugarà a Tercera Divisió 27 anys després

ElTorrent CF jugarà aTercera Divisió27 anys després després d'imposar a laUD Rayo Ibenseen una final d'infart que es va haver de decidir en una tanda de penals agònica.

L'empat després d'un partit renyit amb alternatives per als dos equips va propiciar uns penals que seran recordats durant molt de temps.

Dani, porter de la UD Rayo Ibensi, va ser expulsat per doble groga avançar-se en els llançaments de l' Torrent CF segons el criteri de l'àrbitre de la trobada.

Cinquena pena, detingut per Dani-Rayo Ibense- i manat repetir per avançar-

Aquestes targetes les va veure després d'haver parat dos llançaments que el col·legiat va ordenar repetir. Tots dos van acabar en gol per alTorrent CF, que va obtenir així el pas a la Tercera Divisió de el futbol espanyol.

A la fí, l'alegria es va quedar en el conjunt de L’Horta, que aconsegueix una fita històrica en el seu palmarès.

igualtat màxima

Els dos equips van sortir molt ben plantats sobre la gespa de l'Municipal de  Alberic.

Pere, abans de complir-se el primer minut, va intentar sorprendre a l'porter de l'raig amb un xut llunyà que es va anar alt per poc.

La rèplica ibense va arribar a les botes deSanti, que va rematar col·locat buscant el pal dret de la meta torrentina. La pilota es va anar desviat per poc.

El conjunt de Daniel Tomás es va deixar dominar i va buscar les contres en els compassos inicials. En una d'elles, el capitàNavarro va disposar d'una gran ocasió però la seva rematada ras va anar directe a les mans de l'meta Toni Belmonte.

Un minut de bogeria

Al minut 15 el partit va embogir. En dues accions a pilota aturada, van marcar de manera consecutiva els dos equips.

el primer, per alTorrent CF, obra deAdolfo, que va desviar el llançament deWellington i va desencadenar la bogeria taronja.

Sense temps per pair el gol, en la següent acció d'atac va marcar l'empat elRayo Ibense en una pilota perduda en l'àrea que va reblarAnton per als alacantins.

Els dos gols van frenar en sec el ritme de partit, que va entrar en una fase d'interrupcions, amb faltes i atencions mèdiques que, sumades a la pausa d'hidratació, van restar fluïdesa a el joc.

Antón agita el partit

A 7 minuts per al descans, Anton, amb un llançament amb rosca buscant l'escaire dret, trencar la monotonia i el tedi enAlberic.

segons després, el propiAnton es va filtrar entre la defensa taronja i es va quedar només davant de el porter torrentí. De manera increïble, amb tot a favor, la seva rematada se'n va anar fora.

ElTorrent CF estava bloquejat. I un minut després, Anton de nou va deixar de cara perquè Hèctor provés fortuna des de les frontal, també sense èxit.

Va ser l'hàbilPere, amb una acció individual a la frontal de l'àrea ibense, qui va tornar a ficar en el partit a el quadre deSantiago Marín. La seva assistència no la va aprofitarAlberto Germán en el minut 45.

Amb la recuperació anímica i física de l'Torrent va arribar el descans al Municipal d'Alberic.

domini altern

A la represa, el partit no va tenir control per part de cap equip. Les arribades se succeïen en una àrea i una altra, sense que la pilota tingués amo.

Héctor va provar fortuna per al Rayo i Galindo, de volea, para el Torrent. Tots dos sense fortuna.

El carrusel de canvis en tots dos conjunts, cansats pel desgast físic, trencar de nou el ritme de la trobada. Restava mitja hora d'esforç per somiar amb l'ascens.

Un llançament llunyà de falta, botada amb mestria pel jugador de l' raig, Santi, va estar a punt de trencar la igualada. Entre el porter Toni Belmonte i el pal van desviar l'esfèrica a l'córner. minut 70.

La pausa d'hidratació, més llarga del que és habitual per les altes temperatures registrades aquest dijous, va ser un autèntic espectacle en ambdues esquadres. Els tècnics van aprofitar per realitzar les últimes indicacions. La sort estava tirada.

Una passada antològic deRafa va deixar només en l'àrea de l'Torrent aNavarro. Però la defensa torrentina va reaccionar com un ramat de llops i va avortar el llançament.

Quan estava a punt de complir-se el temps reglamentari, una entrada forta deGalindo va desembocar en una baralla que va acabar amb les expulsions dels jugadors de l'raig Bari, amb vermella directa, i deCristian, per doble groga.

En el temps afegit, amb dos homes més, elTorrent ho va intentar sense èxit i els penals van decidir l'equip que puja atercera.

FITXA DE DADES

TORRENT CF (1): Belmonte, Juan J. Gómez (m.90, Manolo Martín), Galindo, Beguer (m.90 Carlos Miñana), Alfonso Miñana, Moreno, Welligton, Diego Torres (m.65 Boris), Sanz (m.90 Josep Peris), Mengual i Alberto Germán (m.81 David Pérez).

UD RAYO IBENSE (1): Dani, Bari, Cristian, Caste, Santi, Pepe, Héctor Juan (m. 58, Víctor), Rafa, Navarro, Javi i Antón (m.63 Francis).

Gols: 1-0 Adolfo (min.15), 1-1 Anton (min.17)

penals (5-3): Torrent CF - Wellington (gol), Carlos Miñana (gol), Manolo Martín (gol), Boris (gol) i Galindo (gol) / UD Rayo Ibense - Marc (gol), Pepe Palau (gol), Francis (per Toni), Javi Navarro (gol)

Àrbitre: Octavio Herranz, assistit perAlexandru Ghioculet i Ángela Herranz, del Comité Tècnic d’Àrbitres de la FFCV. Van amonestar a Javi, Héctor Juan, Cristian, Pep i a l'tècnic Daniel Tomás, de l'Rayo Ibense; a Pedro, Sergi Mengual i Manolo Martín, del Torrent CF. Van expulsar a Bari, amb vermella directa, i a Cristian i Dani, per doble amarila, de l'UD Rayo Ibense.