El Juvenil del València CF perd davant l'Ajax, (3-5) en el seu partit de la fase de grups de la UEFA Youth League

Després de la victoría a la primera jornada davant el Chelsea, el Juvenil no pot davant un Ajax superior en joc i efectivitat.

En partit disputat al Antonio Puchades, entre els equips de categoria juvenil del València CF i l'AFC Ajax, els holandesos es van imposar als valencians amb un marcador una poc voluminós, pel joc desenvolupat pels dos equips.

L'Ajax va ser molt superior a la primera part, tant en el joc com en l'efectivitat cara a porteria, va destacar el gran joc d'AJAX amb bon repartiment de pilota en el mig camp i la velocitat dels seus davanters. AJAX es va avançar als 16 minuts de joc amb una jugada per banda que va rematar el davanter centre holandés amb una espectacular xilena. 16 minuts de joc amb un joc per banda que va rematar el davanter centre holandès amb una espectacular xilena.

Als pocs minuts, en el 22, l'Ajax va tornar a marcar, en aquesta ocasió després d'un corner llançat des del costat esquerre que va rematar el central Musampa.

Tot i el resultat i la superioritat en el joc demostrada fins al moment, els jugadors del València CF no es van venir a baix. Amb orgull i lluita, van aconseguir escurçar distàncies al minut 38 en un aldarull a l'àrea, en què el davanter Pablo Gozálbez el va resoldre ajustant la pilota al pal esquerre de la porteria ajaced.

No obstant això, la superioritat en el joc d'AJAX era manifesta, per la qual cosa als 38 minuts van anotar el seu tercer gol, gràcies a una rematada de cap de Regger. Amb el resultat de 1-3 es va arribar al final de la primera part.