El Comitè de Competició decideix aquest divendres sobre el CD Castelló B - CD Bunyol

CD Castellón B - CD Buñol
Imatge : @FundAlbinegra

El Comitè de Competició de la FFCV decidirà aquest divendres sobre l'esdevingut en el CD Castelló B - CD Bunyol, suspès aquest dimecres a Xàtiva , manca de 17 segons per una presumpta agressió a l'àrbitre.

Al minut 123 de la pròrroga, amb un 1-0 a favor dels albinegros, el col·legiat va xiular falta a el porter de el CD Castelló B després d'un centre de l' CD Buñol a l'àrea.

Després d'assenyalar la falta, el CD Bunyol anotar el gol que no va pujar a el marcador acabant l'àrbitre a terra envoltat de jugadors d'aquest equip i protegit per efectius policials.

Diversos jugadors de l' CD Buñol (tres després dels successos de el minut 123 i un altre que havia vist la vermella abans de la pròrroga)  apareixen com expulsats en l'acta arbitral.