El CD Castellón, campió d'hivern en Lliga Nacional Juvenil

CD Castellón Juvenil A

Tretzena jornada en el grup VIII de Lliga Nacional Juvenil en la qual finalitza la primera volta, el CD Castellón és campió d'hivern en vàréixer en el seu complicat partit que va disputar davant l'Inter San José, equip tercer classificat en la lluita per l'ascens a Divisió d'Honor Juvenil.

Victòria dels i això que van començar anotant els valencians en el minut 9, 0-1, li van dir la tornada al marcat en la primera part els castellonencs, 2-1. A la segona part, els castellonencs es van posar 3-1, ja tot i que Inter San José va tornar a retallar un segon gol del pitxitxi Hugo Goñi va posar el 4-2 en el marcador.

El CD Castellón segueix liderant i augmenta la seua distància amb l'Hèrcules CF, segon equip en ascens que ahir no va poder guanyar en el derby contra l'Elx CF B, 1-2 per als il·licitans. L'Hèrcules CF ara està a 6 punts del CD Castellón i un per damunt d'Inter San José.

En la lluita per la permanència, cap equip en zona de descens va aconseguir puntuar, victòria de 4-1 del CD Roda B davant el CF Torrelevante que obre bretxa de 6 punts entre els d'Orriols primer equip en descens i el CD Roda B que marca la salvació.