Després d'una gran remuntada, els penals deixen fora la Selecció sub14 de la final

No va poder ser. La Selecció Valenciana masculina sub14de futbol va caure en els penals davant Madrid en la semifinal del Campionat d'Espanya davant de prop de mil espectadors que van abarrotar les grades del poliesportiuDavid Casinos de Moncada.

El combinat de Rubén Mora va perdre la tanda després de protagonitzar un gran partit, en què els madrilenys només van ser superiors durant els primers quinze minuts dels setanta minuts que va durar la trobada.

Aquests quinze minuts els van bastar per posar-se 0-2 amb gols deRaúl Andreii deEnzo. La Selecció li va donar la volta amb molt coratge gràcies als tants deMarc Company i deAdrià Sales.

Ja a la tanda, Rubén Florenciova estar immens en aturar dos penals, però tambéGuille, el guardameta delReal Madrid CF, que va ser l'heroi dels seus.

Aquesta generació es queda a les portes de la gran final però deixa un sabor de boca excel·lent, amb un gran Campionat d'Espanyadisputat.

Les llàgrimes del final són reflex de tot l'esforç invertit a intentar arribar a la glòria.Madrid jugarà la final diumenge contraCatalunya.

15 minuts com una l l losa

La posada en escena de laSelecció Valencianano va ser la millor de les posades en escena que ha tingut en tots els partits del Campionat d'Espanya. N'hi va haver millors.

Al minut dos, amb la gent asseient-se encara a les seves localitats del campMiguel Tendillo, robatori i gol del capità deMadrid.

El cop va ser contundent per al conjunt dirigit perRubén Mora. Noquejats, Madrid va tenir deu minuts a favor de corrent.

La selecció de Madrid sub-16 celebra el seu segon gol a Moncada.

Entre algunes de les seves oportunitats, va arribar el segon anotat per Enzo. El potent davanter delReal Madrid CF va enganyar aAlejandro corpejant, es va acomodar la pilota i va afusellarFlorenci.

Gerro d' aigua freda per a unaSelecció que no sabia d'on li venien els cops, un rere l' altre. En els seus partits de lliga segur que no es troben a davanters com aquests com a rivals. Són purs executors sense pietat.

No va quedar cap altra que refer-se, la Selecció necessitava marcar abans del descans com fos. A poc a poc, després 15 minuts de domini madrileny, es va anar sacsent els nervis i va créixer en possessió.

Aquest equip està fet a prova de bombes i la prova era ara psicològica. Ells, els jugadors, es van haver de gestionar al camp i ho van fer de maravilla. Un deu per a l'equip per saber superar aquests moments, amb la seva edat, i veure la forma de donar-li la volta. No era fàcil.

Marc Company va fer una partida contra Madrid.

Amb pilota, i gràcies a les combinacions dels migcentres amb els davanters que caien a rebre, la Valenciana  va trepitjar àrea madrilenya.

Hi va haver diverses ocasions, relativament clara.Izan, molt participatiu, Rayane, incisiu per la seva banda, Company, un imant per a la pilota, Ioan, aguerrit, i Marc Martínez, solidari en tot moment, van formar una societat perfecta per donar-li la volta al partit.

I just abans d'arribar al final, premi per als taronges.Marc Companyva aprofitar un refús per batreGuille. Gol psicològic.

A per la victòria

El partit havia canviat. Dins d'un partit hi pot haver diversos partits totalment diferents, això bé ho saben els entrenadors.

Elmomentum de la trobada pertanyia ara a la Selecció sub14i Rubén Mora ho va apuntalar amb els canvis.Raúl i Marc Martínezvan deixar pas aIván Valero i aBa.

El fet de tenir un punta fix va enfortir el domini de laComunitat. I , a més, Marc Company es va autproclamar dominador del partit per l'article 33.

El jugador de l'Valencia CF va començar a deixar destells de classe, conduccions que trencaven línies i passes impossibles.

Una d'aquestes passades va ser la de l'empat. Tiralínies perAdrià Sales, que va batre en el mà a mà aGuille, infranquejable fins aquell moment.

La Selecció Valenciana sub14 celebra el gol de l'empat enfront de Madrid.

Un gol que va fer justícia: tots els jugadors, junts, ho havien aconseguit. Ara només els quedava rematar la feina.

Però, per desgràcia, no va arribar el premi. Els minuts es van succeir en forma de lesions de la Selecció. Ioan, Marc Company, calfreds a Rayane, en Juanma Borrero... la tensió va començar a passar factures físiques.

Amb tot, els pupils deMora van ser superiors en joc fins que Rafa Buenova demanar el final del partit.

Els penals són una loteria, com diu el tòpic. No va tocar. Una llàstima, ens quedem sense final davant un gran rival. A la propera, xavals, cap alt.

FITXA DE DADES

Selecció Valenciana(2): Rubén Florencio; Quílez, Alejandro, juanma, Rayane; Raúl (Ba, m. 35), Vicent Ferrer, Ioan (Marc Gjergji, m. 58); Izan (Adrià Sales, m. 40), Marc Martínez (Iván Valero, m. 35) i Marc Company (Adrián Vivó, m. 63).

Madrid (2): Guille, Fillsa, Pau, dir, Izan, Rubén Gómez, Raúl Andrei, Enzo, Manu Romero, Obarri i Jaime.

també van jugar: Jorge Tamayo, Guti, Guillermo Trujillano, Byron, Jaquez, Asier i Carlos.

Gols:  0-1 (Raúl Andrei m. 2); 0-2 (Enzo, m. 9); 1-2 (Marc Company, m. 33); 2-2 (Adrià Sales, m. 50)

àrbitres: Rafael Bueno, Javier Jordà, José Vicente Cheza i Joel Martínez. del col·legi de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Van amonestar Ioan.