Comença a obrir-se una bretxa al grup VII de Divisió d'Honor

Imatge : Facebook Alboraya UD - Escola de Futbol

Sisena jornada del grup VII de Divisió d'Honor i comença a obrir-se distàncies entre els equips de la part alta i equips que lluitaran per la permanència. Van guanyar els set primers classificats el que deixa 6 punts de distància entre l'Albacete BP, setè classificat amb 10 punts i el real Murcia, primer equip en zona de descens amb 4 punts.

En cap el Levante UD va vèncer UCAM Múrcia en un partit amb nou gols, 5-4, primers gols encaixats pels granots. Tot i posar-se al marcador 5-2 en els últims minuts els murcians van apretar. Llevant UD es manté una setmana més líder, aquesta jornada amb 16 punts.

València CF es va emportar els tres punts en la seua visita al difícil camp de l'Albacete BP, van trigar a l'abril la llauna fins al minut 49, a la fin 0-3, i els blanencs són segons a 1 punts del Llevant UD:

Un grup de quatre equips persegueix els primers classificats amb 13 punts, Villarreal CF , Elche CF, CD Roda i Alboraya UD. Els rojillos són l'únic equip que no depèn d'un club professional entre els 8 primers classificats, van treure tres punts en el seu derby d'Aboraya, 1-3, a casa del Patacona CF, remuntant a la segona part el gol dels playeros a la primera part.

El Villarreal CF va guanyar 3-1 al Reial Múrcia amb un hat-trick de Celso Bermejo; el CD Roda ho va tenir més complicat amb el Kelme CF, 3-2, amb el gol de la victòria al 86. Finalment, el Elche CF va golejar l'EFB Miguelturra 5-0.

Per la seua banda, la UD Alzira no va poder puntuar en la seua visita a l'At. madrileny, tot i que, es va avançar al minut 15, els matalassers li van donar la volta la marcador a la segona part, a la fin 2-1. La UD Alzira és desena amb 5 punts a dos del descens, en el qual Patacona CF és l'únic valencià en zona de descens amb 3 punts, 3 empats; permanència la marca Kelme CF amb 4 punts.