Canvi de líder després de la primera jornada de la segona fase a Divisió d'Honor

Valencia CF - U Archena DH Juvenil
Imatge :@Academia_VCF

Primera jornada de la segona Fase amb victòria dels equips valencians a la part alta de la classificació, el Villarreal CF se situa líder en solitari després d'empatar l'At. Madrileny en la seva visita al CD Roda.

Fase per la Copa de Campions

Victòria clara del Valencia CF ante la U. Archena, 4-0, gols de Bashiru i un hat-trick de Miguel Arilla.

El Levante UD també va vèncer en el seu debut 3-1 davant el Albacete Bp, amb gols d'Àlex Cerdà, Rubén Murcia i Juan Carlos Castelló.

El Villarreal CF va aconseguir els tres punts davant el Kelme CF, 5-2, amb gols de David Guerrero, Alejandro Jiménez (2), Bonfiglio i Álvaro Cruz de penalty, pels il·licitans Adríán Campillo i Ángel Fernández de penalty.

El Elche CF va vèncer a domicili a la UD Alzira, 0-1, gol de José Pastor.

I el CD Roda empatar 1-1 davant el At.. madrileny a la Ciutat Esportiva Paterna, es van avançar els amb un gol de Joan Torrents al minut 14, empatant Lucas Ricoy al 60.

C.D. Roda “A”1 – 1Atletico Madrileny C.F.

fase Permanència

Tres victòria, un empat i una derrota per als equips valencians en la primera jornada de la segona fase. Es mantenen les posicions de descens amb CD Castellón, Patacona CF i Hèrcules CF.

Victòria important del Patacona CF 5-0 davant el real Murcia, que inicia amb tres punts importants aquesta segona fase del campionat.

Hércules CF i CF Talavera de la Reina van empatar, 1-1, amb els quals els talavencs es mantenen com a líders del grup.

Traspàs del Alboraya UD en el seu primer partit de la segona fase davant el Lorca CFB, un gol de penal dels lorquins de penal al minut 24, va donar els tres punts als visitants.

El CD Castelló venç al UCAM en el temps de prolongació després de remuntar el tant visitant (2-1), amb dos gols de l'Pau Tejón.

El CF Torre Levante va sumar tres punts a Orriols en la visita del CD Toledo, 2-0, gols a la segona part de Miguel Ángel Pastor i un defensa toledà.

Hèrcules C.F. “A”1 – 1C.F. Talavera de la Reina
Alboraya U.D. “A”0 – 1Lorca C.F.B.
Patacona C.F. “A”5 – 0Reial Múrcia C.F.,
C.D. Castelló “A”2 – 1UCAM Múrcia C.F.
C.F. Torre Levante “A”2 – 0C.D. Toledo