Canvi de líder al Grup 1 de Preferent Infantil

CF TorreLevante Infantil A
Imatge : Instagram @cftorrelevante

Penúltima jornada de la primera volta a la Preferent Infantil, amb canvi de líder en el grup 1, CF Torre Levante se situa en la primera posició, si bé, UD Vall Uxó està empatat a 30 punts. Serà el cinquè líder en les 14 jornades de lliga disputades.

Els de Orriols van guanyar el seu partit a casa, 4-0, davant CDSB Ontinyent, amb tres gols a la primera part. Cinc victòries consecutives de CF Torre Llevant ha aconseguit prendre el liderat, les quatre útlimes victòries sense encaixar un gol i amb 10 gols a favor.

La UD Vall d'Uxó va empatar a casa del Col·legi Salgui 2-2 i això que els col·legials es van posar amb 2-0 al minut 6′, a la segona part els vallers van empatar el partit congols al 55′ i 65′.

Tercer és el CD Almazora a 4 punts dels primers classificats, quart és CD El Rumb gràcies a la victòria 0-3 a casa d'Històrics de València.

Els segueixen a 6 punts del líder un grup de 3 equips, CF Inter San José A, At.. Cabañal i Santa Bàrbara. Els dos primers es van enfrontar aquesta setmana amb victòria 0-3 per a Inter San José A. Santa Bàrbara va guanyar 3-1 al Benicarló BF.