Autonòmica Infantil – Elx CF i Fundació VCF líders de grup

CD Roda - CD Gandia Infantil Autonomica
imagénes : CD web Roda

Després de dues jornades de competició, el Elche CF és l'únic equip amb els dos partits guanyats en el grup 1, així com, Fundació VCF i Villarreal CF en el grup 2, si bé cal destacar que aquesta setmana van descansar els cadet de València CF en el Grup 1 i Llevant UD en el Grup 2.

Grup 1

Ciutat de Xàtiva CFB i CF Gandia es mantenen a la part alta després d'empatar a zero en el seu partit. El Colegio Salgui va empatar a un contra el CD Roda que no ha començat bé aquesta temporada.

Per la seua banda, Alboraya UD va vèncer, 0-1, a domicili a l' CF Torre Levante i el Patacona CF va vèncer amb solvència a l' At.. Benidorm per 3-0.

El líder Elche CF va vèncer 2-1 amb el CD Castelló, amb el gol de la victòria en els últims minuts de partit.

Resultats Jornada 2

Colegio Salgui E.D.E. “A”1 – 1C.D. Roda “A”
C.F. Torre Levante “A”0 – 1Alboraya U.D. “A”
C.F. Gandia “A”0 – 0Ciutat de Xátiva C.F.B. “A”
Elche C.F. SAD “A”2 – 1C.D. Castelló, Sad “A”
Patacona C.F. “A”3 – 0Futbol Club Atlètic Benidorm “A”

Grup 2

Fundació VCF i Vila-real CF se situen al capdavant després de les seves contundent victòries davant Sedaví CF i CD Pablo Iglesias. L'altre equip potent sobre el paper, Levante UD, va descansar aquesta jornada.

La UD Alzira va obtenir un punt en la seva visita a l' Club Costa City, a l'igual que l' At.. Amistat a casa de l' Hércules CF. El tercer empat de la jornada ho va aconseguir CDA Sant Marcelino en la seva visita a Lacross Babel CF