Autonòmica Cadet – Llevant UD arriba a el Vila-real en el liderat

Grup 1

Victòria del CD Castelló davant el Benicarló BF, els orrelluts es van imposar en el minuts finals amb un gol de Gorka Muñoz. Es va avançar el CD Castelló amb un gol d'Andrés Fernández i per part dels benicarlandos Ian Vidal.

El CD Castelló se situa com a segon classificat, tot i que encara no ha descansat. Per la seva banda el Benicarló BF es manté en llocs de descens.

Gols de el CD Castelló – Benicarló BF – Imatges Moll TV

En l'altre partit ajornat disputat el CD Alcoyano ha aconseguit el seu segon empat fora de casa, i el seu segon punt, contra el CD Roda . Un gol de Luis Montes va avançar als gualdinegros, empatant al minut 29 Josep Castelló per als alcoians. No obstant això l'empat no modifica les classificació, el CD Roda continua sisè, mentre que el CD Alcoià es manté cuer.

Un cop disputat aquests dos partits, només queda pendent una trobada en aquest subgrup, el Valencia CF – Patacona CF de la tercera jornada.

Grup 2

El Levante UD es col·loca colíder empatant a punts,18, amb el Vila-real CF, després de la seva victòria per 2-6 a casa de l' Hércules CF, si bé per la diferència de gols continuen com a primers de grups els groguets. La mateixa situació va ocórrer el passat dimecres a Divisió d'Honor.

Els autors dels gols van ser Ignacio Vidrier (2), Nicolás Font (3) i Álvaro Moreno per part dels granotes mentre que per als alacantins Enrique Jiménez i iguel Torregrosa.

Gran victòria a domicili de la UD Alzira, 0-3, davant el Kelme CF, amb gols a la segona part de Marc Moragues (2) i Izan Romero. Amb aquests tres punts els blaugranes surten dels llocs de descens avançant a l'Kelme CF en la sisena posició.

Jornada 2Kelme C.F. “A”0 – 3U.D. Alzira “A”
Jornada 4Hèrcules C.F. “A”2 – 6Levante U.D. “A”