Així queda la Divisió d'Honor després del partit entre Villarreal CF i València CF

Desena jornada el grup VII de Divisió d'Honor Juvenil amb enfrontaments entre els quatre primers classificats.

En el partit més interessant de la jornada, van jugar el primer i segon classificat, València CF i Villarreal CF a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, el partit va ser tal com es preveia molt disputat, cinc punts els separaven a la classificació.

Fue mejor en la primera parte el Villarreal CF, se adelantó el Villareal CF con un 3-0, gràcies a dos gols de Joaquín Saavedra, Bachuri, el primer de penalty, i un altre de Unax del Cura en una bonica jugada combinativa.

Va apretar el València CF en la segona part, en el minut 63 va reduir distàncies Joselu Pérez, van tenir les seves oportunitats els blanencs, amb una falta a la creueta de Mario Domínguez, però no es va moure el marcador.

A la fí, 3-1, per als castellonencs i primera derrota per al Juvenil A del València.

Aquests tres punts per als groguets deixa la classificació més igualada amb tan salo 2 punts d'avantatge entre el València CF que segueix líder i el Villarreal CF.

Resumen Villarreal CF – Valencia CF

El At.. Madrileny conserva la tercera posició després de guanyar per la mínima a l'Elx CF, 1-0, empatats a punts amb el Villarreal CF i a 2 punts del València CF.

Torna a guanyar el Llevant UD després de dues jornades, 1-0, davant l'Hèrcules CF, va marcar Kareem Tunde al minut 30, els granots a quatre jornades les seves aspiracions per ficar-se a la Copa del Rei són ara quarts amb dos punts d'avantatge sobre l'Elx CF

Resumen Hércules CF – Levante UD

De nou, no va poder puntuar l'Inter Sant Josep, 0-1 davant el FC Cartagena un rival de la seva lliga per la permanència, els cartageners avancen en la classificació als valencians, quarta derrota consecutiva, encara a XX punts de llocs de descens.

Victòria del CD Roda , 2-1, davant el CD Toledo els gualdinegres escalen posicions allunyant-se de la zona de descens.

Empate entre UD Alzira y Alboraya UD, 2-2, los rojillos consiguen un punto en elminuto 90, suben a la decimoquinta posición aunque siguen en puestos de descenso, los blaugranas se alejan de los puestos de Copa del Rey.

Va perdre el CD Castellón y cae a puestos de descenso, 1-2 para UCAM Murcia, los murcianos le dan la vuelta al partido, con el gol de la victoria en el noventa.