La manca de, tot per decidir a la Lliga Nacional Juvenil

ValenciaCF B- Inter San José Juvenil
Imatge : Twitter @Academia_VCF

A falta de dues jornades per finalitzar la Segona Fase, s'ajusten les classificació tant en la Fase d'Ascens, com en la Fase de Permanència, Racing d'Algemesí i CF La Nucia se situen en llocs d'ascens.

Fase d'Ascens

Victòria del Valencia CF B davant el Inter San José, 1-0, un gol de Mario Domínguez al minut 80 va sentenciar el partit.

En el duel entre dos dels implicats en la lluita per l'ascens, Racing d’Algemesí i CF La Nucia van empatar a un, es van avançar els alacantins en el minut 14 amb un gol de Leonard, i va empatar per als racinguistes Víctor Tudela.

Per la seva banda el CD Alcoyano es va imposar 4-2 amb el CD Castellón B i després dels resultats de la jornada s'acosta als llocs d'ascens.

La propera jornada el CF La Nucia rep a el València CF B, el Racing d'Algemesí viatja per enfrontar-se a l'Vila-real CF B i l'Inter Sant Josep rep a l'CD Roda B. El CD Alcoià esgotarà les seves opcions a casa de la UD Alzira B.

C.D. Roda “B”1 – 1Elche C.F. SAD “B”
C.D. Alcoyano “A”4 – 2C.D. Castelló, “B”
Levante U.D. “B”1 – 2Villarreal C.F. “B”
Valencia C.F. “B”1 – 0CF Inter San José “A”
Vilamarxant C.F. “A”0 – 0U.D. Alzira “B”
Racing D’Algemesi A1 – 1C.F. La Nucia “A”

Fase de Permanència

El Alboraya UD B aconsegueix la permanència matemàtica després de la seva victòria davant el CDA Sant Marcelino, 5-0. A l'igual que l' Celta Elx CF a l'vèncer el At.. Benidorm per 2-1.

Importants victòries de l' Paterna CF, 4-1, davant Tavernes Blanques i del CD Dénia, 0-2, enfront de l' Dragon Force que els manté vius en la lluita per la permanència.

El SCD Intangco s'imposa per la mínima a l' CF Torre Levante B el que el situa fora dels llocs de descens.

Finalment, la victòria de l' Hércules CF B davant el CD Don Bosco, 4-1, no impedeix confirmar el descens dels alacantins a Preferent, mentre que els valencians queden a tres punts de la salvació, havent de jugar-se-en els seus propers partits davant Paterna CF i Alboraia UD B.

Alboraya U.D. “B”5 – 0C.D. San Marcelino “A”
C.F. Dragon Force “A”0 – 2C.D. Dénia “A”