València CF Aleví A, campió a la Motion Cup d'Almussafes

Imatge ; X @Academia_VCF

El València CF s'ha proclamat campió del torneig Motion Cup celebrat aquest cap de setmana a Almussafes en vàrcer en els penals al FC Barcelona.

Gran torneig del Aleví A del València CF que a quarts va eliminar el Manchester City en els penals (3-2), després de finalitzar el partit 1-1. En semifinals, el seu rival va ser el Llevant UD, que venia d'haver eliminat també en els penals el Sevilla FC. El Valencia CF va vèncer 1-0 als granots i va aconseguir el passi a la final.

Per la seva banda el FC Barcelona es va enfrontar a quart de final a l'Academy 380, que van gaudir del partit però no -van poder amb els culers, 4-0. El rival dels catalans en semis va ser l'At. Madrid, al que va guanyar per la mínima, 1-0.

FC Barcelona – Academy 380º

En el tercer i quart lloc, victòria per al At.. Madrid davant el Llevant UD, 2-4 per als matalassers.

Imatge : X @Academia_VCF

Imatge: Instagram @motionfootballcup