Tres equips separats per tres punts es jugaran l'Ascens a falta de tres jornades en Lliga Nacional Juvenil

Patacona CF Juvenil A
Imatge : Twiter @pataconacf

S'iguala la lluita per les dues places d'ascens després de la jornada d'aquest cap de setmana, 3 punts separen a CF La Nucia i Kelme CF de Patacona CF i tres jornades per jugar.

Venció Patacona CF en el partit que els enfrontava a l'equip més ben classificat fins a aquesta jornada, CF La Nucia, 2-1, per als playeros en un partit en què es van avançar els alacantins en el minut 5 però els valencians li van donar la volta al marcador en la primera part. Amb aquest resultat guanya el gol average particular.

No va poder guanyar el Kelme CF en el seu partit davant el Llevant UD B, 1-1, un punt que li serveix per empatar amb CF La Nucia.

Pel que fa a la davallada, tres equips han descendit UD Alzira B, At.. Benidorm CF i CF Gandia, resta en un principi una plaça per decidir el Col·legi Salgui en aquests moments en descens apura les seves possibilitats de permanència després de la victòria 1-2 a casa de l'At. Benidorm, queda ara a 6 punts de la permanència que marca el Paterna CF.

Els paterners van treure un bon punt a casa del campió, Elche CF, empat a zero. Romanen en la onzena posició que en principi era plaça de permanència però el descens segur de tres valencians de Divisió d'Honor pot originar que el descens a Preferent.

Possible descens extra a Preferent

En l'última jornada de Divisió d'Honor, Alboraya UD i CD Castellón es jugaran l'última plaça de descens pendent, si descendeix el CD Castellón hi hauria un descens extra de Lliga Nacional, però si descendisca Alboraya UD A, comportaria el descens del seu equip B de Lliga Nacional a Preferent pel que aquest descens extra seria l'Alboraya UD B, no el decimocuart classificat.