Sorpresa en la primera jornada de la Divisió d'Honor Juvenil Grup 7

Va començar ahir la lliga a la Divisió d'Honor Juvenil Grup 7 amb la primera sorpresa, l'actual campió, el Valencia CF, va perdre el seu primer partit de la temporada davant UCAM Múrcia CF.

Un gol dels murcians al minut 60 va sorprendre els valencians, després els de Paco Cuenca es van quedar amb 10 jugadors i no van poder empatar el partit. Primera derrota de la temporada, l'any passat únicament va perdre partits.

Imatge : Twitter @AcademiaVCF

Per la seva banda el Villarreal CF goleja i se situa líder, 0-5, en l'estrena en la categoria del recent ascendit EFB Miguelturra, a 0-4, a la primera part deixo sentenciat el partit, va debutar amb els groguets Igor Oyono sortint de titular, jugador cadet de segon any (2008) que l'any passat va ser màxim golejador de l'Autonòmica Cadet. Igor ha estat convocat aquesta setmana amb Espanya sub18.

Tres punts importants per a l'Alboraya UD en la seua visita a FC Cartagena, un bon inici fora de casa sempre és important per guanyar confiança els jugadors, un gol de Toni Tamarit dona la primera victòria per als xufers, 0-1, .

El CD Roda va vèncer 2-0 a casa davant el Ranero CF, equip murcià ascendit la passada temporada, gols de Sergio Vinatea i Iker Adelantado.

Els altres dos equip que han ascendit aquesta temporada, Kelme CF i Patacona CF van empatar sense gols a casa de l'equip de la garra, un punt per a cadascun.

Gran victòria de l' Levante UD, 0-2 en el seu debut lliguer davant l'At. madrileny a la ciutat esportiva d'Alcalá de Henares, dos gols a la primera part de Nico Font i Carlos Espí donen els tres punts als granots.

Victòria ajustada del Elche CF en la seua visita al Reial Múrcia, 1-2, amb gols d'Ali i Fran Gil.

En l'últim partit de la jornada, la UD Alzira no va poder estrenar-se amb victòria, va perdre a casa 0-2 davant l'Albacete BP amb dos gols a la segona part, el que significava la cinquena victòria visitant en la primera jornada .

Jornada 1 -3 de setembre 2023