Sorpresa, el Fundació VCF guanya al València CF A, en Autonòmica Infantil

Fundació VCF infantil
Imatge : X @academia_VCF

Com és habitual en la primera jornada de cada volta s'enfronten els equips que dins de cada categoria “pertanyen al mateix club”.

Així aquesta jornada s'han jugat un CD Roda A vs Villarreal CF A ambdós equips de la Cantera Grogueta i Fundació VCF vs Valencia CF, els dos de l'Acadèmia VCF

és a dir, tot i que els jugadors pertanyen a la mateixa estructura, mateixes instal·lacions, competeixen com dos clubs diferents, se'ls permeten jugar a la mateixa lliga i perquè això no interfereixi en el normal esdevenir de la competició “col·loquen” el primer partit de cada volta l'enfrontament entre els dos equips.

La sorpresa ha saltat en el partit entre els equips de l'Acadèmia VCF, el Fundació VCF que jugava en “casa” ha guanyat 1-0 al València CF A. Un gol deL Miguel Soria Fernández, ex de l'At Moncadense, en el minut 29 de la primera part ha donat el triomf al Fundació VCF.

El B s'ha imposat a l'A. Aquesta temporada el Fundació VCF està format majoritàriament per jugadors de segon any d'Infantil (2010) juntament amb algun jugador del primer any (2011). En aquesta ocasió en els equips titulars, un jugador infantil de primer any a cada equip Marc Stefan al Fundació VCF i Yulen Mosquera a l'Infantil A.

Per la seua banda, a la Cantera Granota no hi va haver sorpresa, va guanyar el Villarreal CF al CD Roda, 1-3, dos gols d'Abass Luc i un altre de Pol Paulo Biepar per als groguets i Bruno Ferrandis per als.

Amb aquests resultats el Villarreal CF es distancia en 8 punts del València CF al capdamunt de la classificació.

A la zona de descens, victòria del Mislata UF 0-3 a casa del CF Gandia i empat del Primer Toc CF a casa de l'Alboraya UD, 1-1. La permanència la marca el Primer Toc CF amb 19 punts, el Mislata UF es queda a dos punts.