Resultats vuitens de final Copa del Rei Juvenil 2022

Imatge : Twitter@CanteraGranota

S'estan disputant aquest cap de setmana les eliminatòries de vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil, aquests són els resultats i horaris dels partits.

El Levante UD estaran entre els vuit millors equipos juvenils a la Copa del Rei. En aconseguir la victòria en el partit davant l'Athletic Club que es va disputar a la Ciutat Esportiva de Buñol. Va finalitzar el partit amb el resultat de 2-2. Es va avançar l'Athletic però van remuntar els granotes amb dos gols a 5 minuts. Va empatar l'Athletic en els últims minuts del partit. A la pròrroga un gol d'Hugo va classificar-se al Llevant a quarts de Final.

El Alboraya UD no va poder continuar amb el seu somni de la Copa del Rei, va caure davant del CD Tenerife, 2-1. al fil del descans, Angelito enganxava un xuixo des de la frontal de l'àrea que es colava per tota l'escaire del porter visitant. .A la segona meitat, als pocs minuts de començar, Dylan enviava la pilota a Angelito que posava el 2-0 . L'Alboraya retallava distàncies, però després d'intentar-ho en els minuts finals, no va poder aconseguir portar l'eliminatòria a la pròrroga.

El Villarreal CF no va poder amb el Reial Madrid, 1-2, per als merengues amb gols d'Israel Salazar 'Sala' i Bruno Iglesias mentre que el gol groguet va ser un autogol de Diego Piñeiro.

El Atlètic de Madrid es va imposar contundentment a la UD Las Palmas, 2-6. Denia i Curras, amb dos doblets, Ricoy i Corral van marcar els gols rojiblancs en el passi a quarts.

El Reial Betis es va classificar per a vuitens en guanyar a la tanda de penaltys al Racing de Santander, el partit va finalitzar amb empat a un gol.