Punxa el Vila-real CF davant l'Alboraya UD en la Divisió d'Honor Juvenil

UD Alzira Juvenil A
UD Alzira - futbol Base @UDAlziraFB

Onzena jornada de la Divisió d'Honor Juvenil que té com a principal notícia el empat de l'Alboraya UD davant el Vila-real CF, que lidera la classificació. A més de que la classificació s'ajusta també per la zona baixa amb 5 equips en dos punts.

El Villarreal CF tornar a patir davant el Alboraya UD, a l'igual que li va passar en el seu últim partit contra el CF Torre Llevant, per a al final poder obtenir un punt gràcies a l'gol de penal de Jordi Ortega al minut 81, que significava el 1-1 final. L'Alboraya UD va posar contra les cordes a el Vila-real CF, avançant-se al marcador amb un gol d'Elies Simó. El partido se disputó en el Municipal de Albalat dels Sorrells, al no poder jugar-se al Municipal d'Alboraya.

El segon classificat, Levante UD, va aconseguir els tres punts davant el cuer de la classificació, Hércules CF, victòria per la mínima. Un gol de Roberto Pérez al minut 9 va ser suficient per escurçar a només dos punts la seva distància amb el Vila-real CF, però els granotes amb un partit menys.

Aquest proper dimecres, 20 de gener, el Llevant UD visitarà el camp de l'CD Roda per jugar el partit ajornat corresponent a la setena jornada, de guanyar es situaria líder d'el subgrup.

Repartiment de punts entre el CF Torrre Levante i Patacona CF, 1-1 en Orriols, va obrir el marcador Andrés García per als taronges en el minut 40, el seu tercer gol de la temporada. Al minut 81 amb un gol obra d'Hugo Rendon els visitants van aconseguir l'empat.

Amb aquest empat els d'Orriols es mantenen en la quarta posició amb 5 punts d'avantatge sobre la resta de perseguidors. Vídeo de el partit de Canal Youtube de FFCV.

Gran remuntada de la UD Alzira davant el CD Castelló. Els blaugranes perdien 2-1 en el minut 49, però van saber donar-li la volta a el marcador en els minuts finals. Gols de Pau Teixó i Jeremy José per als orelluts i Marc Toscano, Sergio González(penaylty) i Mario Navarro va marcar el de la victòria al minut 87.

La UD Alzira s'uneix a el grup intermedi de la classificació, si bé, encara té tres partits ajornats més que la majoria d'equips. Partits pendents davant València CF, Patacona CF, Hèrcules CF i Aboraya UD. Vídeo de el partit de Canal Youtube de Moll TV.