Partits ajornats a l'Autonòmica Cadet i Infantil per aquest pont

Patacon CF - Elche CF Autonómica Infantil
Imatge : Futbol Base Elche CF @futbolbaseECF

Aquest cap de setmana no hi ha lliga en les categories cadet i infantil, no obstant això serà utilitzat pels clubs per posar-se al dia i disputar aquells partits ajornats de jornades passades.

Ahir, ja va ser aprofitat per a la disputa del partit Patacona CF – Elche CF corresponent a la jornada 5 de Cadet Autonòmica, aquest partit va acabar en taules, 1-1. Es va avançar el Patacona CF al minut 45 amb un gol de Miguel Vives, empatant en l'últim minut del partit els franjiverdes amb un gol de Dídac Castellá.

Amb aquest resultat, Patacona CF ascendeix a la quarta posició, encara amb un partit menys, el corresponent a la tercera jornada enfront del València CF.

Per la seua banda, Elche CF es manté en setena posició amb 9 punts.

05/1212:45Roda CD ACD Alcoyano A

El CD Castelló, en tercer lloc de la classificació, intentarà aconseguir la victòria per refermar-se dins de les quatre primeres places que donen accés a la fase pel títol. Mentre que el Benicarló BF necessita els punts per sortir de zona de descens.

En l'altre partit ajornat, CD Roda vs CD Alcoià, els castellonencs lluitaran per entrar entre els quatre primers, mentre que els blanencs intentaran aconseguir la primera victòria, després del valuosíssim punt aconseguit a casa del CD Castellón.

Partits ajornats Autonòmica Infantil

En l'Autonòmica Infantil dos partits pendents es disputaran en aquest llarg pont:

05/desembre09:00Colegio Salgui “A”Alboraya U.D. A
08/desembre11:00Colegio Salgui “A”Atlètic Benidorm CD A
CD Castelló - Col·legi Salgui Cadet
CD Castelló – Col·legi Salgui Infantil – Imatge -.Fundació Albinegra

Doble jornada disputarà el Colegio Salgui, demà divendres jugarà davant el Alboraya UD, ambdós equips es troben provisionalment en zona de descens,

Dimarts que ve, 8 de desembre, Colegio Salgui jugarà el seu segon partit ajornat, aquest corresponent a la jornada 6 davant el At.. Benidorm CD. Igual que en el partit anterior, els dos equips estan situats a la part baixa de la classificació. Important cap de setmana per als col·legials.