Nou canvi de líder en Autonòmica Cadet

Elche CF Cadete A
Imatge : Instagram #futbolbaseecf

Una setmana ha durat el Valencia CF en el liderat que va prendre la jornada passada, tenia un dur rival ahir en la seva visita al Llevant UD, els blanencs no van poder puntuar, 2-1, para los granotes, de manera que el Elche CF que va guanyar torna a ser líder.

Es va avançar el Llevant al minut 10 amb un gol de Luis Miguel Pérez. Al principi de la segona part, Andrei Roates va fer el segon per al Llevant UD. Va escurçar distància el València CF en el minut 80 amb un gol d'Ignacio Gabriel Torres.

També tenia una difícil sortida el segon classificat el Elche CF, jugava al camp de l'Alboraya UD que era el cinquè classificat, no obstant això els franjiverdes van vèncer amb un resultats ampli, 0-3, gols d'Álvaro Ivorra, Fitzgerald i Enrique Milán.

El Villarreal CF no va aprofitar l'oportunitat d' apropar-se als primers classificats, se li van escapar els 3 punts en el descompte en empatar davant el colista del grup, Primer Toque CF, 2-2.

Pel que fa a la davallada, destaca la victòria del Col·legi Salgui en la jornada de divendres, 0-1 davant la UD Alzira, un rival directe. Ara són 5 punts els que els separen de la UD Alzira, els col·legials surten del descens a l'espera del partit entre Patacona CF i Torrent CF que es jugarà el 28 de març. La pròxima jornada jugaran Col·legi Salgui vs Patacona CF