Molt animada l'Autonòmica Cadet amb Elche CF, líder, i Alboraya UD tercer

Imatge : Facebook Alboraya UD

El Elche CF es manté per segona jornada consecutiva líder de l'Autonòmica Cadet, després de 8 jornades disputades destaca el Alboraya UD en la tercera posició i un recent ascendit com el CD El Rumb cinquè.

Un solitari gol de Joan Mut al minut 23′ va donar la victòria als franjiverdes a casa de la UD Alzira. L'equip entrenat per Javier Agraz segueix amb la porteria a zero després de vuit jornades, i segueixen amb dos punts d'avantatge sobre el València CF

Els blanencs també van guanyar en la seua visita al Primer Toc CF, cuer de el grup, 0-4 per al València CF. Van aguantar els castellonencs la primera part, però en la segona el València CF es va asseure amb gols de Víctor Durán, Dominykas Taucas, Víctor Garcia i Dani Jiménez, màxim golejador de la lliga amb 9 dianes.

Alboraya UD escala a la tercera posició amb la seua victòria a casa davant Elda Unió CF, 1-0, els xuferos estan per damunt de Villarreal CF i Levante UD.

També molt bona arrencada de temporada per al CD El Rumbo, victòria 2-0 ante el Torrent CF, un altre dels equips amb bon inici de temporada.

El Villarreal CF va guanyar a casa de CF La Nucia, 0-2, van marcar Raúl Garcia i Hugo Carrasco. No obstant això, els granots van caure a casa davant l'Inter Sant Josep, 0-1, els col·legials s'allunyen 4 punts de la zona de descens.

En la lluita per la permanència, no va puntuar cap dels equip en zona de descens pel que s'obre una lleugera bretxa. En els enfrontaments directes en aquesta zona baixa el CD Castelló 2-3 al Kelme CF; i el Col·legi Salgui venció 0-1 a casa del Patacona CF.