Llevant UD segueix líder i obté la classificació per a la Copa del Rei Juvenil

Imatge : X @CanteraGranta

Quarta jornada consecutiva com a líder del Grup VII de la Divisió d'Honor Juvenil, amb la seva victòria aquest dissabte davant Patacona CF es classifica també per a la Copa del Rei Juvenl.

Van vèncer els granots, 2-0, davant el Patacona CF tot i que van haver d'esperar a senteciar el partit al 92′, cinquena victòria consecutiva. Mantenen la seva distància amb el segon classificat, 4 punts sobre l' Elche CF i 8 punts sobre el València CF que segueix tercer.

El Elche CF no perd comba, va guanyar el seu partit fora de casa davant l'At. madrileny, 0-3. Els de Carlos Geraldo poden segellar la seva classificació per a la Copa del Rei la propera jornada.

Difícil sortida tenia el València CF davant el CD Roda, tot i posar-se per davant els blanencs amb gols d'Otorbi i Rodrigo Gamón, els gualdinegres van empatar al 89′, gol de Samuel Rozas, al final taules, 2-2. El CD Rodes és cinquè empatat a 22 punts amb l' At. madrileny.

El Villarreal CF s'acosta a la quarta posició que dona opció a jugar la Copa del Rei, és sisè amb 21 punts, després de la seva victòria in extremis davant l'Albacete BP. Els manxecs es van avançar a la primera part, empatant els groguets abans del descans, finalitzant la segona part dos gols de Joel Sánchez i Markel Gil van pujar el definitiu 4-2 en el marcador.

Per la seua banda, el partit entre dos dels equips menys golejats del grup va finalitzar, 1-0, victòria per al Kelme CF davant l'Alboraya UD. Els xufers tot i la derrota amb 21 punts estan a un sol punt de tornar a ficar-se a la Copa del Rei. Per als il·licitans tres importants punts, amb 18, se situen a 9 del descens.

Finalment, la UD Alzira no es va poder portar els 3 punts en el seu partit contra FC Cartagena, tots dos en llocs de descens. Es van avançar en dues ocasions els blaugranes però els visitants van igualar el partit 2-2. La UD Alzira es queda a 4 punts de la permanència que marca UCAM amb 13 punts que va vèncer 1-4 a casa del Reial Múrcia.