Gran victòria de la UD Alzira davant el CD Roda en Division d'Honor

Com ja vam comentar en la prèvia de la categoria s'enfrontaven els 5 primers classificats als 5 últims classificats, van guanyar els tres primers, mentre que Torre Llevant i CD Roda van perdre.

Un gol d'Álvaro Creu de penal per al Villarreal CF ha suposat la victòria dels groguets en el seu enfrontament davant el Hércules CF. Amb aquests tres punts manté el liderat i la distància de el Llevant UD.

Per la seva banda el Levante UD es va imposar a l' Alboraya UD per 1-3. Es van avançar els granotes amb dos gols en els primers 6 minuts, tants d'Evangelos Andreou i Arturo Giner. Van retallar els vermells amb un gol des dels 11 metros de Hyoki, i ja en el minut 90 va sentenciar Mario Climent per als visitants.

Per la seua banda, el Valencia CF es va sobreposar de la seva derrota davant el CF Torre Llevant, vencent a Patacona CF, els gols locals, tots dos de penal, obra de Miquel Arilla i Andrés Garcia. Van escurçar distància els visitants amb un gol de Joan Antoni Pulpón.

La UD Alzira aconseguir la seva primera victòria de la temporada a l'vèncer el CD Roda , a la Ciutat Esportiva Miralcamp, per 0-3. El primer després d'un impresionate xut de Mario Navarro que es va colar per l'esquadra; en el minut 70 va marcar Juan José Pérez amb un excel·lent llançament col·locat a l'segon pal des del lateral de l'àrea i finalment, un gol de Israel Ull de cap després d'un llançament de córner va suposar el 0-3 final.

Finalment, el CF Torre Levante després de la victòria dimecres passat davant el València CF, no va poder continuar amb la seva ratxa de victòries, tres de seguides, i va perdre, 0-2, davant el CD Castelló. Van marcar per als albinegros Pau García i Alejandro Fonts.

aquest proper dimecres 2 de desembre a les 19:30 hores està previst la disputa de l'únic partit ajornat de el grup, Levante UD – UD Alzira, on els blaugranes poden fer-se amb el liderat.