Gol des de 80 metres del juvenil A del València CF

El vent va ser el gran protagonista del partit entre el Villarreal CF i València CF corresponent a la jornada 10 de Divisió d'Honor i disputat a la Ciutat Esportiva José M. Llaneza de Vila-Real.

El partit enfrontava el sisè i tercer classificat, amb quatre punts d'avantatge favorables al València CF, 21 per 17 dels locals.

Ja abans del partit s'intuïa la dificultat de poder jugar a futbol amb normalitat, a causa de les ratxes de vent que bufaven a Vila-Real. El València cF va començar atacant amb vent favorable, en un de les primeres jugades del partit, en el minut 3, una pilota llarga de la defensa grogueta va ser enlairada per Jan Montes, lateral esquerre del València CF, la pilota va volar molt bombada, però gràcies al vent va prendre major velocitat després de botar fora de l'àrea del Villarreal CF sobrepassant a la seua guardameta Rodri Rocafort, tot i intentar evitar el tant corrent i llançant-se feia enrere, no va poder evitar el 0-1 per als visitants.

posteriorment, remuntaria el Villarreal CF amb dos gols seguits de Celso Bermejo al minut 7 i 11, aquest segon de penalty. El València CF li va tornar a donar la volta al marcador, primer empatant amb un gol en pròpia porta després d'una bona jugada de Gurendal i es va avançar en el minut 40 amb un gol de Alejandro Pananch.

El Villarreal CF va apretar en la segona part a favor de vent i va ser en una gran jugada per la banda esquerra quan Caden Lemor va anotar el gol de l'empat, 3-3. Va tindre el València CF el gol de la victòria en el descompte però el guardameta Rocafort va evitar el gol.

imatges : Villarreal CF TV