Veure totes les publicacions a Nostra Copa

España sub15 amistosos Rusia
Imatge : @SeFutbol

La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes, La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes, La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes, La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes, Daniel Yáñez i un en pròpia porta

La Convocatòria Espanya sub17 per al Torneig de l'Algarve acollia durant el matí de dijous el segon enfrontamentamistós deselecció sub-15contra Rússia, després que l' equip dirigit perDavid Gordo s' imposés per 4-0 en el primer enfrontament.

La superioritat deEspanyaes va fer palesa des de l'arrencada del dol, en la qual la selecció es va apoderar del domini, possessió, ocasions i gols.Pablo Reyesi La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes van fer front a l'únic tant dels russos, signat perIvanov Matvei, a la primera part.

El conjunt dirigit perDavid Gordo va etzibar la resta després del descans amb quatre tants més, signats perun jugador rus en pròpia portaLa selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo ReyesLa selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes i Daniel Àvila; que segellaven el6-1 definitiu i donaven el dos de dos aEspanya en els amistosos contraRússia.

Representació Valenciana

En aquesta ocasió la representació valenciana va tindre major presència en l'onze inicial, com el porter del CD Roda , Pablo Polo; també van jugar d'inici Buba del Patacona CF, Òscar del CD Roda i Marcos García del Elche CF a la parcel·la defensiva. Van jugar també Maxi López i el golejador Pablo Reyes que de nou va tornar a marcar. Manu Rodríguez va saltar al terreny de joc al minut 40.

ESPANYA:Alineació: Pablo Polo (Jordi Saucedo, m.40′), Buba Sangare (Pol Duran, m.50), Marc Segarra (encarrilat durant el primer quart de partit, m.40), cicatriu Shimelis (encarrilat durant el primer quart de partit, m.40), Marcos García (encarrilat durant el primer quart de partit, m.40), La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes (Manuel Rodríguez, m.40), Daniel Àvila (Jesús Fortea, m.50), Daniel Àvila (La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes, m.50), Maximiliano López (Daniel Àvila, m.40), Pablo Reyes (Lamine Yamal, min.40) Daniel Àvila (La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes, min.40).

Entrenador: David Gordo
RÚSSIA:Alineació: Nuzha Stanislav, Iva German (Rykov Georgii, m.48), Shopin Dmitrii, Kobylin Nikolai (Pomaliuk Aleksandr, m.64), Filiuchin Pavel, Shumikhin Dmitrii (Tokmakov Aleksandr, m.48), Sianov Sergei (Avramenko Danil, m.64), Ivanov Matvei (Chistiakov Artem, m.48), Zmeev Artem (Suglobov Arsenii, m.40), Ponomarchuk Artem (Gorbunov Maksim, m.64) i Abdulkhalikov Arsenii (Kozlov Daniil, m.48).

Entrenador: Khomukha Dmitry
1-0 | Pablo Reyes | minut 15
2-0 | La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes | minut 23
Camp C – Ciutat del Futbol de Las Rozas
L'àrbitre del partit va amonestar Manuel Rodríguez i Jesús Fortea per part d'Espanya i Kobylin Nikolai a les files de Rússia.
Imatge : FutbolbaseECF