Real Madrid, Campió a la final Copa de Campions Juvenil 2023

Victòria del Reial Madrid en la final de la Copa de Campions Juvenil 2023, disputada demà avui dissabte 20 de maig a les 13:00, els madrilenys es van imposar al Real Betis 1-3 a la Ciutat de l'Futbol de Las Rozas.

Vuitè títol de Copa de Campions per al Reial Madrid Juvenil dirigit aquesta temporada per l'ex-jugador Álvaro Arbeloa.

Es va avançar el Reial Madrid al minut 14, gol de Manu Serrano, abans del descans al minut 42 va empatar el bètic Van der Puten.

En els últims minuts de les segona part el Reial Madrid va ser més efectiu, va marcar el 1-2 Gonzalo al minut 81 de cap, després d'una bonica jugada de Nico Paz i passada de Jiménez. Va asseure el partit de nou Gonzalo al 86′ després d'un robatori al centre de camp i batre per baix davant la sortida del.

FinalReal Betis 1-3Real Madrid

Els andalusos venien d'eliminar 2-0 a l' Athletic Club i els madrilenys a la UD Las Palmas 2-1, en els partits de semis disputats el passat dimecres 17 de maig.

L'àrbitre de la final serà Manuel Ramírez Marco, aragonès de 2a RFEF.

Plantilla Reial Betis

Plantilla Reial Madrid

Campions Copa de Campions

El València CF va ser campió en la temporada 2006/07 en vèncer a la final 3-1 a el Reial Madrid. En la temporada 2009/2010 el Reial Madrid es va venjar dels valencians en guanyar-los en la final pel mateix resultat.

El Villarreal CF també va aconseguir un títol de Copa de Campions en la temporada 2014/15 en vèncer a la final el RCD ESpanyol. Dos subcampionats per als castellonencs, la temporada 2007/08 i 2018/19