FC Barcelona-Deportivo, gran final de la Copa de Campions Juvenil

FC Barcelona Juvenil

El partit entre el FC Barcelona i el Màlaga CF va arrencar amb els catalans tocant la pilota a la recerca de perill. àngel Alarcón tindria a les seves botes la primera ocasió clara per als culers que s'acabaria marxant fora.

El conjunt català no cessava en la pressió, mentre que el Màlaga CF defensava amb dents i ungles. No obstant això, un penal sobreMoussa N'diaye canviaria el lluminós.

El capità dels locals, Àlex Rico, seria l'encarregat de llençar la pena màxima.Antonio Jesús Santos encertaria el costat, però el tret ras al pal dret acabaria al fons de la xarxa.

Després d'aquest gol que avançava el conjunt blaugrana, aquests van augmentar la seva intensitat. El partit es va tenyir amb els colors dels locals que van conservar la possessió i es van centrar a continuar atacant. Els minuts van anar passant i el marcador no va patir variacions. Els malaguenys buscaven igualar el matx amb contres ràpides, però sense gaire èxit. Amb el 1-0 a favor de l'equip de Sergi Milá es tancava la primera meitat.

A la segona part, el Màlaga CF va saltar al terreny de joc amb les idees més clares. Tant va ser així que la primera ocasió va ser per a ells. Centre perillós del conjunt malagueny que se n'anava fora, pel fet que el jugador no va poder rematar.

El conjunt visitant va intentar empatar amb un tret deRoberto Fernándezque no va trobar porteria.David Larrubia regatejar a la perfecció, però el xut del seu company va marxar fora. Minuts després, Ilias Akhomach podria haver posat terra pel mig al marcador. No obstant això, el tret del culer es va estavellar al pal.Andrés Carlos Carode cap, després d'un córner, gairebé posa el 1-1 al marcatge.

El partit es va transformar en anades i vingudes dels dos equips. Tot estava per decidir. El cronòmetre corria en contra dels malaguenys, mentre que els culers es mantenien sòlids en defensa. Al descompte, Gaviva poder marcar el segon gol en un mà a mà que va acabar sent clar pel porter. No hi va haver temps per a més i el partit va concloure amb tan sols un gol al marcador.

El FC Barcelona serà rival del RC Esportiu de la Corunya aquest diumenge a les 12:00 hores a la final de la Copa de Campions.

FITXA DE DADES
FC BARCELONA: Jorge Carrillo, Marc Alegre, Diego Almeida, Moussa N'diaye, Àlex Rico, Ilias Akhomach, Diego López (Jaume Jardi, 65′), Gavi, àngel Alarcón (Zacarias Ghailan, 65′), Joan González, Àlex Vall (Arnau Solà, 58′).
Entrenador: Sergi Milá
MÀLAGA CF: Antonio Jesús Santos, Brilal Ouacharaf, Juan Luis Lanzat (Francisco Espinola,77′) , Andrés Carlos Caro, Cristian Delgado (Adrián Pérez, 58′), David Larrubia (Moussa Diarra, 77′)
, Manuel Tamarit,Lorenzo Zuñiga, Roberto Fernández, Sergio Guichard (Joaquín Martínez, 58′).
Entrenador: Ignacio Pérez Santamaría
GOLS: 1-0 Àlex Rico(14′).
ÀRBITRES: Àrbitre principal: Antonio Alberola Rojas. Va mostrar targeta groga a Ilias Akhomach (70′), Arnau Solà (78′) i Lorenzo Xuñiga (83′).