FBCD Catarroja i CF Intercity ascendeixen a Lliga Nacional Juvenil

FBCD Catarroja - Historics

Estaven programats els tres partits de tornada de les eliminatòries d'ascens a Lliga Nacional Juvenil per a aquesta tarda, però finalment només es van disputar dues trobades, ja que el partit que enfrontava el Juvenil A del Torrent CF frente al Club Costa City no es va disputar a causa un cas de Covid en l'equip il·licità, segons han informat fonts de el club taronja.

En les altres eliminatòries, el FBCD Catarroja e Històrics de València s'enfrontaven amb un resultat de 2-1 a favor del Històrics després de la victòria dels tricolor a casa. Un gol d'Alejandro Fortes per als locals al minut 50, va donar el triomf que significa l'ascens a Lliga Nacional Juvenil per a la temporada 2021/22

A la segona eliminatòria disputada, At.. Burriana-Salesianos jugava a casa davant el CF Intercity, amb un resultat de 1-2 favorable per als castellonencs en el partit d'anada. Però els alacantins no es van donar per vençuts i van remuntar l'eliminatòria amb un contundent 0-4, amb dos gols en els primers 15 minuts de la primera part.

Per tant, FBCD Catarroja i CF Intercity jugaran la propera temporada a la Lliga Nacional Juvenil, caldrà esperar la decisió de la tercera eliminatòria entre Torrent CF i Club Costa City.