Espanya es classifica per a les semifinals de l'Euro Sub-17 i per al Mundial

Imatge : Twitter @SEFutbol

Espanya tornava a l'escenari del seu millor resultat en aquestCampionat d'Europa. El preciós estadiHidegkuti Nándor, anomenat així en honor a la llegenda homònima del futbol magiar, augurava una tarda nit de bon futbol a Budapest. Espanya i França, defensora del títol, jugaran una de les semifinals. Alemanya i Polònia, l'altra semifinal.

Conscients del que hi havia en joc, els jugadors espanyols es van fer amb el control del partit gairebé abans que el referèndum indiqués l'inici del mateix. I així ho van demostrar en els primers minuts amb senglaments perillosos deMarc Guiu i Lamine Yamal. Ocasions que es van anar succeint en els primers minuts amb desbordaments constants dels extrems i el 9 d'Espanya aguaitant el gol.

Un gol que va arribar d'una manera diferent. L'alacantí Alejandro Granados, que estava quallant un marrec inici de partit, va enganxar un refús amb la suor des de fora de l'àrea per posar la pilota a la xarxa lluny de Healy. S'avançava merescudament l'equip espanyol.

Després del pas pels vestidors, Javi Fernández va estar molt a prop de marcar el segon per a Espanya amb un capvespre majestu

Veient-se fora del torneig, Irlanda es va veure a dalt per buscar l'empat intentant respondre amb bàsquets en llarg i centres laterals al control dels deJulen Guerrero, però no ho va aconseguir.

de fet, Espanya va marcar dos gols més a falta de vint minuts per al pit final. primer Marc Guiu, que sumava així el seu quart tant en aquest Europeu a plaer gràcies a una gran passada deJavi Fernándezi dues jugadesLamine Yamal va fer de les seves per marcar el tercer dels nostres de tir creuat.

I després d'aquests dos envits de la Selecció es va acabar el partit. Resultat merescut i gairebé curt per al vist sobre l'estupend tapet magiar. Espanya, amb aquesta estupenda victòria, es classifica per a les semifinals delCampionat d'Europai per alMundial de la categoria que tindrà lloc a finals d' aquest any.

I el següent pas són les semifinals davant França, que es disputaran alPancho Arenade Felcsút el proper dimarts 30 de maig a les 20:00 hores.