El València CF passa a quarts de final de Laliga Promises

Valencia CF -Real Sociedad

Aquests són els resultats dels vuitens de final de la XXX edició de l'Torneig Laliga Promises. Va caure eliminat el Levante UD davant el Celta de Vigo, 3-0, per als gallecs.

El Vila-real CF també va perdre el seu partit davant el Sevilla FC, per la qual cosa no estarà en vuitens de final.

El Valencia CF jugarà els quarts de final a l'vèncer 3-1 en el seu partit de vuitens davant el CA Health, amb 3 gols a la primera part obra d'Hugo Romero, Adrià i Hugo Giner van obrir bretxa els blanquinegres, Osasuna va retallar a la segona part amb un gol.

QUARTS DE FINAL

Aquesta tarda es disputaran els quarts de final en què el Valencia CF jugarà contra el Real Betis que ha vençut en la seva ronda de vuitens a la Reial Societat per 3-0.

DISSABTE 29 DE MAIG - JORNADA TARDA - (QUARTS DE FINAL)