El València CF més lider, després de l'empat de la UD Alginet davant el Villarreal CF en l'Autonòmica Infantil

Imaen : Facebook Escola UD Alginet

La UD Alginet va aconseguir un punt davant la visita del Villarreal CF, segon classificat 1-1. Es van avançar els locals al minut 10 de la segunda parte con un gol de Marcos Ramos, els locals van empatar el partit al minut 67, mantenint el resultat fins a final de la trobada. Quart empat de la UD Alginet en aquesta ocasió d'un dels rivals més potents del grup, que únicament havia empatat perdut un partit davant l'Elx CF.

Aquest resultat amplia la distància entre el Valencia CF, líder, i Villarreal CF, segon classificat a 5 punts. El València CF va golejar el CD Roda, 8-0, van anotar Marc Company, Adrià Sales, Jerry, dos d'Amadou i hat-trick d'Hugo Peña màxim golejador de la categoria amb 13 gols.

El Levante UD va aconseguir els 3 punts davant el Torrent CF, 1-0, gol de Sohibou Ba que situa els granotas en la tercera posició després de l'empat del Elche CF, 2-2 davant el CF Gandia.

Van empatar sense gols Inter San José i At. Amistat, tots dos segueixen en llocs de descens.