El prebenjamí del València CF campió en el Torneig MIC Football7

Gran participació dels equips de l'Acadèmia VCF n el prestigiós Torneig MIC Football que s'ha disputat a les instal·lacions Mediterranean Sports Village de Salou, a la Costa Daurada. La competició ha tingut lloc els dies 17 i 18 de juny.

L'equip prebenjamí sub8 es va proclamar campió i el equip benjamí sub10 va ser subcampió.

ElValència CF va ser el guanyador de la categoria U8 (prebenjamins 2n any) gràcies a la victòria per 3-2 davant el RCD Espanyol, club que va aconseguir arribar a tres finals però no va poder guanyar cap

El FC Barcelona, per partida doble, ha sigut el principal vencedor que també ha coronat al València CF, Atlètic de Madrid i Villarreal CF.

Doble triomf culer, en categoria U9 (benjamins de primer any) es va imposar en una igualada final al RCD Espanyol per 2-3. També es va apuntar la victòria en U12 (alevins de segon any) i contra el mateix riva , en aquesta ocasió superant el conjunt blanenc per un resultat més ampli, 1-4.

En U10 (benjamins de segon any) el triomf va ser per alAtlètic de Madrid, 3-1, al València CF, mentre que en U11 (alevins de primer any) el títol va ser per alVillarreal CF , 2-0, al Football Academy Atir.

la competició ha acollit uns 3.000 espectadors a les grades i ha comptat amb un total de 100.000 104 equips procedents d' Espanya, Andorra, Bielorússia, França, Àustria, Canadà, Regne Unit i Hongria.

Hi han participat futbolistes alevins, benjamins i prebenjamins que s'han repartit en cinc categories: U8, U9, U10, U11 i U12. Clubs d'entitat com el Liverpool, Villarreal CF, València, Atlètic de Madrid, FC Barcelona i RCD Espanyol, entre d'altres, no s'han perdut una cita que ha tingut lloc per segon any consecutiu en terres tarragonins, on prop de 1.400 persones s'han allotjat en sis hotels diferents.

El MICFootball7 és un torneig internacional de futbol base en el qual els més petits comencen a sentir-se futbolistes. La filosofia del campionat pretén unir a les millors escoles amb altres equips procedents altres llocs del món, tal com passa amb el MICFootball, que es disputa per Setmana Santa a la Costa Brava i que enguany ha celebrat la 21a edició.

La internacionalització d'aquest torneig ha portat fins al MICFootball7 durant gairebé dues dècades a equips de tot el món com per exemple l'Olympique de Lió i el París Saint-Germain francesos, el SK Lierse belga, l'escola del RCD Espanyol a Algèria, el Liverpool anglès, el Wakatake japonès i lo Stryx Sports i el Barcelona Elite Denver, procedents dels Estats Units.