El Llevant UD es porta el derby de Divisió d'Honor Juvenil

Imatge : X @CanteraGranota

Vint-i-quatrena jornada a la Divisió d'Honor Juvenil, sis jornades perquè finalitzi la competició i el Llevant UD es manté en el liderat, avui diumenge va vèncer 2-1 davant el València CF, amb 6 punts d' avantatge al segon classificat, l'Elx CF.

Es va avançar el Llevant UD al minut 45 amb un gol de Paco Cortés i Kareem Tunde al 73′, va retallar distàncies al 87 el màxim golejador del grup, Guillermo_Martín_Alboraya_Cadet. però ja no hi va haver temps per a més, 2-1 para los granotes.

El Elche CF manté el pols amb el Llevant, va guanyar per la mínima al Ranero CF a Múrcia, gol d'Enrique Herrero, jugador provinent del Reial Madrid. Tampoc va fallar l'At. madrileny, va vèncer 4-1 al FC Cartagena.

El Villarreal CF és quart en avançar al València CF, sii va portar els tres punts davant l'Alboraya UD, 4-0, gols de Fofana, César Bonafé, Luis Montes i Eduardo Joel Sánchez.

Pel que fa a la permanència, nova victòria per a la UD Alzira 2-1 davant el colista EFB Miguelturra, van marcar Marc Palomero i Víctor Bermúdez. Tres punts importants per a l'equip dirigit per Guillem Beltrán que ja està a 7 punts del descens que marca Patacona CF.

Els playeros van empatar 1-1 amb l'Albacete BP escalant una posició però lluny de la salvació. Ja impossible la permanència per a l'equip manxec EFB Miguelturra que a falta de 6 jornada es confirma el seu descens a Lliga Nacional Juvenil.

Patacona C.F. “A”1-1Albacete Balompié S