L'Infantil A del Mislata CF a un pas de la Preferent

Es va disputar la vint-i-cinquena jornada de la Primera Infantil grup 5, resten cinc jornades per finalitzar la lliga i el Mislata CF A està a una victòria d'aconseguir el títol de campió.

En aquesta jornada, es van imposar 1-7 en la seua visita al SF Xúquer A, per la qual cosa es mantinguin invictes una jornada més, amb set victòries seguides des que van empatar a casa del Mislata UF.

Segon classificat a 12 punts és el CD Utiel, que en aquesta jornada va vèncer per un ajustat 2-1 al Joventut Manisense.

La setmana que ve jugaran a la Canaleta, el Mislata CF i el segon classificat, CD Utiel. En el partit d'anada a casa del CD Utiel van empatar, 2-2, per la qual cosa serà necessària la victòria per aconseguir el títol, un empat seria gairebé suficient en tenir empatat el gol average i en gols encaixats els mislaters tenir només 16, per 33 els utielanos.

En la permanència, amb el SF Xúquer i les noies del Llevant UD C, sembla que seran la UD Quart de Poblet A, CD Buñol A i CD Monte Sión els qui es jugaran l'altra plaça de descens.

En aquesta jornada, puntuó la UD Quart de Poblet A, un punt a casa del Joventut Xiva, 3-3; va vèncer el CD Buñol A davant el CD Cheste A, 2-1; i el CD Monte-Sión A no va poder puntuar davant el Mislata UF B, 1-2.