Dues finals jugaran les Seleccions Valencianes d'Handbol en el Campionat d'Espanya

Selecció Valencina Infantil Masculina
Infantil masculí Imatge : x @Fbmcv

Dos de quatre. Quatre seleccions valencianes semifinalistes ens va deixar ahir el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques d'Handbola que es disputa a Catalunya, de les quatre, dos han aconseguit classificar-se per a la final, no van tenir sort les seleccions juvenils, mentre que Infantil masculí i Cadet femení jugaran demà la final.

A les semifinals la Selecció Infantil masculina es va imposar 35-22 a la selecció d'Andalusia disputada a Blanes, al descans els valencians guanyaven per 7 gols, 20-13. Els nois entrenats per Joge Corbí porten un gran campionat amb 5 victòries, finalitzant primers la fase de grups amb 3 victòries. A l'altra semifinal, la selecció local, Catalunya es va imposar 41-26 a la selecció d'Aragó.

La final, Comunitat Valenciana vs Catalunya, es jugarà demà 7 de gener a les 11:00 horass al Poliesportiu Municipal de Calella davant Catalunya.

Espectacular triomf de les guerreres valencianes davant la selecció catalana, 27-34, la selecció dirigida per Núria Corbí es fica a la final del Campionat d'Espanya. A la mitja part la Selecció Valencina ja guanyava de 5 gols. La Selecció Cadet es manté invicta fins al moment 5 victòries en 5 partits.

A l'altra semifinal, Navarra va vèncer Euskadi, 35-30, per la qual cosa les navarreses seran les rivals de les valencianes demà diumenge 7 de gener a les 11:00 hores al Pavelló El Molí de Lloret de Mar.

Selecció Valencina Cadet Femenina Campionat d'Espanya
Cadete Femenino Imagen : x @Fbmcv

No hi va haver tanta sort en la categoria juvenil, les guerreres no van poder classificar-se per a la final, es van imposar les basques a les valencianes per 28-31. A l'altra semifinal Andalusia va vèncer les amfitriones 33-30 per a l'andaluses.

La Comunitat Valenciana jugarà contra Catalunya pel 3r i 4t lloc, demà a les 12:00. La final serà a les 10:15 hores entre Andalusia i Euskadi.

Pel que fa a els nois juvenils, van perdre les seves semifinals davant Andalusia, 31-26. Serà finalista també Catalunya que va vèncer Euskadi 39-34.

La final es jugarà a les 12:15 hores, mentre que el 3º i 4t lloc jugaran a la 10:00 la Comunitat Valenciana enfront d'Euskadi.