Cau CF Torre Llevant i se salva Inter San José

No va poder ser al final descendeix un dels equips valencians, el CF Torre Llevant A descendeix a Lliga Nacional i Inter San José se salva in extremis.

Esperàvem que se salvassin els dos equips valencians i no perdre una plaça a Divisió d'Honor, però finalment el CF Torre Llevant va perdre el seu partit a casa davant un rival directe com el Reial Múrcia, 0-1, un gol al minut 20 va asseure el partit per als pimentoners.

Alhora, a les 12:00 hores va començar també el partit de Inter San José davant l'At. madrileny. No anaven bé les coses per als blaus, arribant als minuts finals amb el marcador en contra, però sabedors que un empata podia servir per mantenir la categoria.

I així va ser, el minut 89 amb 3-4 en contra, quan un gol de Mario Genovés, màxim golejador de l' equip, va desatendre la locura al camp de Beniferri, empat a quatre i permanència.

Amb aquest resultat CF Torre Llevant i Inter San José empataven a 46 punts, amb avantatge per als col·legials en tenir favorable el gol average particular.

L'equip d'Álvaro Ortí jugarà a la Divisió d'Honor per segona temporada consecutiva, un assoliment per a Inter San José. Llàstima que hagi hagut de ser a costa d'un altre equip valencià, CF Torre Levante.

una llàstima el descens del CF Torre Llevant en una lliga molt difícil on de 19 equips descendeix només que 7 equips, a 37% dels equips.