Atzeneta UE puja per primer cop en la seva història a Segona B

Celebración Atzeneta UE
Imatge ; FFCV

ElAtzeneta UE va fer història enla Nucia i va aconseguir el primer ascens asegona B de la seva història trs vèncer 0-1 amb el CD Alcoyano  a la final disputada ala Nucia.

L'equip deDavid Albelda va fer bo l'únic gol deÁlex Chico i va aconseguir un ascens històric per al jove club albaidí davant unEsportiu que seguirà lluitant per ascendir aquesta temporada.

Els de La Vall d’Albaida aconsegueixen així una fita històrica per al club, ja que serà la primera vegada que militi en la categoria de bronze de el futbol espanyol.

David Albelda - Entrenador Atzeneta UE
Imatge : FFCV

Inici fort de l'Alcoià

ElCD Alcoyano , a què li valia l'empat per ascendir, va sortir amb convicció sobre la gespa natural de l' Estadi Olímpic de La Nucia, amb el veteràJuliol com a catalitzador de les primeres accions d'atac.

Una bona combinació entreVinga i Lloret va permetre la primera arribada amb perill de l'Atzeneta als dominis de José Juan. El centre es va perdre sense rematador.

El respecte entre tots dos conjunts va escriure un guió previsible en el primer quart d'hora de la final.Pablo Carbonell, amb un llançament llunyà i desviat, va intentar trencar la monotonia.

Fins passada la primera mitja hora, moment en què es va fer la pausa d'hidratació, tot just es van comptabilitzar arribades a les àrees. El migcampista taronjaMoscardó va veure groga en aquest tram de partit.

El partit es revoluciona

Va arribar el minut 35, recentment finalitzada la pausa, i el partit es va trencar.Álex Chico va recollir una pilota perduda a la frontal i va enganxar una volea que es va convertir en el 0-1 per alAtzeneta.

El davanter de el club de laVall d’Albaida va demostrar que la virtut d'una bona col·locació a l'intuir un rebuig és un factor clau en el futbol.

El gol va donar ales a l'Atzeneta que es va fer amo de el partit. No obstant això, el CD Alcoià va disposar d'una gran opció per empatar al minut 45.

Fran Machadoes va plantar en àrea petita, escorat a la dreta, i la seva rematada el va parar a una mà el porter polonèsKedra, en la millor opció deportivista fins al moment.

Un temps extra de bogeria

En el temps extra, va passar de tot. ElAtzeneta va disposar d'una gran opció per anar-se'n amb 0-2 a la mitja part. El centre deManu Ivars el va picar de sol al segon palMoscardó. Increïblement es va anar fora.

I en la jugada posterior, Diakity va ser objecte de penal.ions va desaprofitar l'opció i va llançar la pena màxima per sobre de l'travesser.

Amb aquesta successió d'ocasions clares per a uns i altres va finalitzar la primera part enla Nucia.

guerra tàctica

Vicente Parres modificar l'esquema en la represa amb l'entrada a el camp de l'davanterPau Franch, que va disposar de la primera opció en una rematada mossegat que va atraparKedra sense problemes.

Va respondre l'equip deAlbelda amb una bona acció deXico que va deixar de cara perquèVinga desaprofités una gran opció de fer el segon gol taronja.

ElCD Alcoyano va començar a donar símptomes de nerviosisme.Pau Franchdisposar d'una altra opció a centre deCarbonell peròKedra va salvar l'empat.

Albelda, amb un doble canvi, va voler reforçar el seu equip de les previsibles envestides d'un rival a què li valia l'empat per ascendir i, al seu torn, contraatacar amb velocitat.

nervis

La tensió es palpava en l'ambient. restaven 15 minuts i elAtzeneta defensava amb ordre la plaça ensegona B que ostentava en aquell moment.

A la contra va poder sentenciar el quadre deAlbelda. Els dos jugadors que acabaven d'entrar, Javi García i cristià van fabricar la jugada que va acabar amb la parada espectacular de José Juan.

De nou el porter de l'Esportiu va treure una mà prodigiosa per desviar la rematada deJavi García. amb suspens, després colpejar dues vegades en el travesser, la pilota va sortir a córner. minut 86.

el Deportivo, amb més cor que cap, va buscar a la desesperada l'empat de l'ascens.Óscar Díaz va disposar de la millor opció peroo kedra va aturar el seu xut ras en el temps afegit.

Els de El Collaodisputaran ara una altra eliminatòria per poder ascendir a l'haver finalitzat primer en elgrup VI de Tercera.

Póster Ascenso Atzeneta UE

FITXA DE DADES

CD ALCOYANO (0): José Juan, devesa, Pablo Carbonell, Navarro, Raúl, ions (min.81 Peiró), Diakity, Fran Machado (min.46 Pau Franch), Acevedo (min.54 Ruba), Juliol (min. 81 Moltó) i Óscar Díaz

ATZENETA UE CF (1): Kedra, Paco Sáez, Enrique, Marc, Ferreres, Javi Salero (min. 67 cristià), Nemesio, Moscardó (min.85 Adrián Gomis), Goig, Lolo ivars (min. 67 Javi García) i Álex Chico (min. 90 Ivan Albert).

Gols: 0-1 Álex Chico, min. 35

Àrbitre: Francisco José Ortega, assistit per Ricardo Esteve i Roberto Cerdán, i amb Borja Guijarro com a quart àrbitre, del Comité Tècnic d’Àrbitres de la FFCV. Van amonestar a Moscardó i Javi García, del Atzeneta UE; i a Jony, Raúl i Diakité de el CD Alcoià.