Resultat dels play-off del futbol base, categories Juvenil, Cadet i Infantil

Imatge : Facebook CD El Rumb

Es disputen aquest cap de setmana les eliminatòries d'ascens a les categories Lliga Nacional Juvenil, Autonòmica Cadet i Autonòmica Infantil.

Aquests són els partits disputats fins al moment. Les eliminatòries de tornada es disputaran el proper cap de setmana.

Promoció ascens a Lliga Nacional Juvenil

Bon resultat per al Col·legi Salgui que deixa l'eliminatòria encarrilada, 0-4, tres gols a la primera part i un altre en l'últim minut deixen els col·legials a un pas de Lliga Nacional.

Amb gran afluència d'espectadors, així estava la Ciutat Esportiva de Sant Vicent del Raspeig. Va finalitzar a primera part amb empat a zero. Es va avançar el Paterna CF en la segona part però els locals van aconseguir empatar el marcador. a la fin 1-1, bon resultat per al Paterna CF que haurà de rematar en el Gerardo Salvador.

Imatge: Twitter Jove Español
DatahoraLOCALRstdoVISITANT
21/maig19:30BENICARLÓ BF0 – 4COLEGIO SALGUI
22/maig19:00FC JOVE ESPANYOL1 – 1PATERNA CF

Promoció ascens a Autonòmica Cadet

El CD Rumbo es va imposar en el partit d'anada davant Elda Unió CF. Un resultat curt 1-0, però força favorable en no rebre un gol a casa seva, el gol obra de José Joaquín Laborda, capità dels blaus.

No va poder marcar el At.. Amistat en la seva visita al Primer Toc CF, els castellonencs es van imposar 2-0, els dos tants marcats a la segona part. Tot es decidirà en el partit de tornada, tot i que el resultat no és favorable.

21/maigC.D. EL RUMB «A»1 – 0ELDA UNIÓ CF
21/maigPRIMER TOQUE CF2 – 0AT. AMISTAT

Promoció ascens a Autonòmica Infantil

Victòria del Mislata UF en els minuts finals del partit 2-1 davant el CF Torre Levante, es van avançar els locals amb un gol al minut 26, van empatar un minut més tard el Torre Llevant. Marcant el gol de la victòria la Unió al 68.

21/maig12:30SCD INTANGCO2 – 2CF LA NUCIA
22/maig19:30MISLATA UF2 – 1CF TORRE LEVANTE