El gol i la mort (Romanç de Paco Alcácer)

Paco Alcacer
Paco Alcácer celebrant un gol amb el Borussia Dortmund

Dijous passat es va confirmar el fitxatge de Paco Alcácer pel Villarreal CF, després d’haver estat a punt de signar pel club que li va veure créixer, el Valencia CF. Però com que finalment no s’ha produït el fitxatge de Rodrigo Moreno pel club blaugrana, es va truncar tota l’operació. El Villarreal atent al mercat va aconseguir els serveis del Xicot de Torrent

Paco Alcácer va eixir de les categories inferiors del València CF, debutà amb només disset anys en un partit de Copa davant la UD Logroñes, i el seu debut en Liga arribaria el gener del 2012 davant la Reial Societat.

Però, el fet que marcaria la seva vida va ser el partit on va fer el seu primer gol amb el primer equip i pot ser el més trist de tots els gols, el 12 d’agost de 2011 en el Trofeu Taronja contra la Roma. Amb quasi divuit anys, el que era el dia més feliç de la seva vida , es va fondre quan el va trair la sort, aquella nit son pare moria a l’estadi d’un infart.

Aquest fet va servir al grup alacantí de Sant Vicent de Raspeig, Els Jóvens, per a crear una cançó de dol contant el més trist de tots els gols. Des d’eixe dia quan fa un gol se’l dedica al seu pare alçant els dits, assenyalant cap amunt al cel que cobrix la gespa on son pare s’assenta per vore els partits.

En este cas son pare, canviarà el cel que cobrix la Gelbe Wand del Westfalenstadion , pel del Madrigal on esperem que puga clavar molts gols i alçar els dits assenyalant cap amunt al cel que segur que son pare té grada per vore el partit.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor introduce tus comentarios
Por favor, introduce tu nombre aqui