Torna la Autonòmica Infantil amb important victòria de el Llevant UD

Es va reprendre la competició a la Lliga Autonòmica Infantil, en el grup 1 el Valencia CF continua intractable en els alt de la classificació, mentre que en el grup 2 la victòria de l' Levante UD davant el Villarreal CF , iguala la classificació en la qual el Fundació VCF està també en el grup de cap.

Lliga Autonòmica Infantil G-1

Destaquem la victòria a domicili de l' Valencia CF A, 0-3, davant el Alboraya UD amb dos gols de Pau Sellés i un altre de Pau. Els blanquinegres es mantenen líders i amb victòries en tots els partits disputats.

El CD Castelló ascendeix a la segona posició a l'vèncer 2-0 amb el At.. Benidorm CD, van marcar Albert Albiol i Luano Goicochea.

Es manté a la part alta de la classificació el Ciutat de Xàtiva que es va imposar per la mínima 1-0 en el seu partit amb Patacona CF A, gol de Marc Ferrer.

RESULTATS JORNADA 10 – 28/03/2021

Colegio Salgui E.D.E. “A”2 – 0C.F. Torre Levante “A”
Alboraya U.D. “A”0 – 3Valencia C.F. SAD “A”
C.D. Castelló, Sad “A”2 – 0Futbol Club Atlètic Benidorm “A”
Ciutat de Xátiva C.F.B. “A”1 – 0Patacona C.F. “A”

Lliga Autonòmica Infantil G-2

El Llevant UD A vèncer de manera contundent a l' Vila-real CF, 1-4. Tot i que es van avançar els locals amb un gol de penal de Pablo Reis al minut 4, els granotes li van donar la volta a el marcador amb gols d'Alejandro Palomares, Abdoulie Jawo (2) i Alejandro Quiroz.

Amb aquests tres punts, el Llevant UD s'acosta a tres punts de l'Vila-real CF encara que amb 2 partits pendents de disputar.

Amb els mateixos punts i partits que el Llevant UD figura el Fundació VCF que en un vibrant partit amb el Hércules CF, amb 9 gols i màxima igualtat, va acabar vencent per 5-4. Destacó el jugador del Fundació VCF, Héctor Signes, amb 4 gols, fet que el situa com a màxim golejador de la categoria.

El quart classificat el Atlétic Amistat va empatar a casa en la visita d'el CDA Sant Marcelino, 1-1, gols de Guillermo Giner per als blaus i Alejandro Ibáñez per als granes.

Per la seva banda el Sedaví CF va obtenir una amplia victòria davant el CD Pablo Iglesias, 5-0, amb gols de Joan Ferrer, Mario Martí (2) y Amin Rachid(2). Amb aquests tres punts escalen posicions sortint de llocs de descens.

Villarreal C.F. “A”1 – 4Levante U.D. SAD “A”
Sedavi C.F. “A”5 – 0C.D. Pablo Iglesias “A”