Victòria de la Selecció sub14 davant del Cadet B del Levante UD

Selecció sub 14 Albalat
imatge : FFCV

El Pepe Puchades va registrar un gran ambient malgrat el fred per viure aquest amistós, que es va caracteritzar per la igualtat entre ambdós conjunts.

L'equip granota, dirigit per Marc Agramunt, va gaudir de la primera ocasió en un centre des de l'esquerra que va rematar forçat Osca.

Gols del partits

La rèplica de laSelecció de López va estar a les botes de l'atacant delVillarreal CF Igor, que va batre per baix aEscribà en la seva primera rematada entre pals per signar el 1-0.

Després d'un córner botat pel valencianistaDuráMauro Roca, delVillarreal CF, va marcar de cap el 2-0 abans del descans.

A la segona part ambdós equips van canviar la pràctica totalitat de la seva alineació i el partit va seguir molt igualat.

ElLlevant va estirar línies i va buscar amb insistència la meta defensada perPiqueres, però la Sub14 va estar molt ben plantada sobre la nova gespa deAlbalat i va conservar l'avantatge en el marcador.