Sisena jornada Preferent Juvenil, molta igualtat en els llocs de cap

Complerta la sisena jornada de la preferent Juvenil repassem com estan els quatre primers grups, recordem que per a la lluita per l'ascens únicament els campions de grup jugaran el play-off per lluitar per les tres places d'ascens.

Mentre que per al descens seran els tres últims classificats de cada grup, a més de l'pitjor dels quart últims classificats, sent en total 19 equips.

Grup 1

El At.. Borriana- Salesians encapçala la classificació seguit per un grup d'equips Primer Toque CF, CF Sant Pere, CD Almazora i Promesas Castalia.

En aquesta jornada el líder va vèncer a l' huracà per un estret 2-1. CF Sant Pere, segon classificat, es va imposar clarament a l' Nou Jove Castelló, 2-4, amb gols de Fco. Javier López, Erik Aznar, Diego Sospedra i Manuel Tamarit, tot i anar perdent 2-0 en el minut 64.

CD Almazora no es desenganxa dels llocs de cap, a l'vèncer el CD Roda C, 1-5; igualment que el Promesas Castalia que va vèncer 2-1 amb el CD Onda, amb el gol de la victòria en l'últim minut.

Per la seua banda, el Primer Toque CF no va jugar aquest cap de setmana a l'ajornar el seu partit contra el CF Nules.

RESULTATS JORNADA 6– 22/11/2020

C.F. Nules “A”AJORNATPrimer Toque C.F. “A”
C.D. Roda “C”1 – 5C.D. Almazora “A”
C.F. At.. Burriana-Salesianos “A”2 – 1Huracan Moncada C.F. “A”
CF Nou Jove Castelló “A”2 – 4C.F. San Pedro “A”
C.F. Promesas Castalia “A”2 – 1C.D. Onda “A”
U.D. Vall de Uxo “A”0 – 1Villarreal C.F. SAD “C”
C.D. Acero “A”4 – 1C.F. Benicarló B.F. “A”

Grup 2

Històrics de València encapçala la classificació amb 15 punts, però aquest cap de setmana es va deixar els seus tres primers punts a l'perdre 2-1 contra Godella CF, tercer classificat, tot i avançar-se al marcador.

Una sèrie d'equips ho persegueixen com CFB Ciutat de Valencia que va vèncer a la UD Bétera, 1-2; Ribarroja CF per la seva banda va empatar, 2-2, a domicili davant CF Torre Levante.

Finalment, CF Cracks s'enganxa als llocs de cap, després d'un irregular començament, amb tres victòries consecutives, l'última per la mínima a casa de La Creu CF Pobla de Farnals.

La setmana que ve interessant jornada, amb dos partits entre rivals directes, primer contra segon (Històrics – Ciutat de Valencia) i quart contra cinquè (CF Cracks- Godella CF)

Alboraya U.D. “C”0 – 4C.F. Inter San Jose Valencia “B”
Rafelbunyol C.F. “A”0 – 3Patacona C.F. “B”
U.D. Betera “A”1 – 2C.F.B Ciutat de Valencia “A”
C.F. Torre Levante “C”2 – 2Riba-roja C.F. “A”
La Creu C.F. Pobla Farnals “A”0 – 1C.F. Cracks “A”
Torrefiel Atlètica C.E. “A”2 – 3C.D. Serranos “A”
Godella C.F. “A”2 – 1C.F. Històrics de València “A”

Grup 3

Grup molt Igualat al capdavant, líder el DPTV. La Rambleta amb un punt de diferència sobre el Torrent CF. Els primers van vèncer a Los Silos CF per la mínima i en l'ULIMO minut, gràcies a un gol de Daniel Arciniega. Els taronja es van imposar 0-2 a casa de l' CD Utiel.

els segueixen Sp Mislata, a tres punts de l'líder i CD Don Bosco B, a quatre punts de l'Dptvo. Rambleta.

C.D. Utiel “A”0 – 2Torrent C.F. “A”
U.D. Quart de Poblet “A”1 – 6C.D. Don Bosco “B”
Colegio Salgui E.D.E. “A”2 – 2sp. Mislata U.F. “A”
At.. Bº. La Llum-Xirivella A1 – 1Mislata C.F. “A”
C.D. Bunyol “A”2 – 0C.D. San Marcelino “B”
Los Silos C.F. “A”0 – 1DPTV. La Rambleta C.F. “A
Union Benetuser-Fabara AajornatAvant Aldaia C.D.F. “A”