El Ciutat de Xàtiva, a punt de donar la sorpresa a les eliminatòries de Quarts de Autonòmica Infantil

La tanda de penals deixa a al Ciutat de Xàtiva a les portes de les Semifinals

La eliminatòries de quarts de final del Campionat Autonòmic Infantil es van disputar durant la tarda de hui, en aquest cas, amb una victòria visitant, el Fundació VCF, i espectacular com tota la temporada el Ciutat de Xàtiva que a punt va estar de donar la campanada a casa del Vila-real CF.

Van empatar a un, Villarreal CF y Ciutat de Xàtiva en l'eliminatòria de quarts disputada a Vila-real, es van avançar els visitants amb un gol d'Hugo Silvestre al minut 41, aguantaren el resultat fins al minut 59 en què un gol de Daniel Reyes va fer que l'eliminatòria fos als penals. Els penals van donar el passe dels groguets, finalitzant així l'excel·lent campanya del Ciutat de Xàtiva, en què ha plantat cara fins al final al Villarreal CF.

El València CF es va classificar per a semifinals al vèncer al Hércules CF per 2-0, gols de Romero Hueso i Raúl Candel.

El Llevant va vèncer a el CD Castelló, 4-0, en el minut 3 marcar Alejandro Quiroz per als granotes encarrilant l'eliminatòria. Tres gols més a la segona part d'Alejandro Quiroz, Adrià Arocas i Carlos Honrubia van classificar als granotes a les semifinals.

El Fundació aconsegueix el pas a les semifinals al vèncer 3-4 a domicili a l' Elche CF, en un partit trepidant amb victòria dels valencians en els últims instants de partit.

Localresultatvisitant
Valencia C.F. SAD “A”2 – 0Hèrcules C.F. SAD “A”
Villarreal C.F. SAD “A”1 – 1 (penaltys Villarreal CF)Ciutat de Xátiva C.F.B. “A”
Levante U.D. SAD “A”4 – 0C.D. Castelló, “A”
Elche C.F. SAD “A”3 – 4C.F. Fundació VCF “A”

Així, les semifinals es disputaran el proper divendres amb els següents partits.