Gran pugna per eludir la Fase de permanència a la Lliga Nacional Juvenil

Dissetena jornada a la Lliga Nacional Juvenil, una setmana més al capdavant dels dos grups CF La Nucia i València CF B, mentre que a la lluita per jugar la fase d'ascens encara són molts els equips que mantenen les seves aspiracions.

Grup VIII-A

Victòria de l'líder, CF La Nucia, a casa de la UD Alzira B per la mínima, un gol en pròpia porta va donar el triomf als visitant.

El CDA Sant Marcelino va aconseguir un valuós punt a l'empatar a dos (2-2) davant el Villarreal CF B, es van avançar els grana amb un gol d'Iker Garijo al minut 9, però els groguets li van donar la volta a el marcador a la primera part amb gols de Daniel Requena i Unax de el Capellà. Ja en la segona part un gol de Joan Calatayud, va posar el 2-2 en el marcador.

Emocionant partit el viscut al camp de Beniferri entre el Inter San José i el CF Torre Levante B. Van colpejar primer els d'Orriols amb un gol d'Alberto Tatay, i ja amb el temps complert dos gols de l'Inter Sant Josep li van donar els tres punts als locals. El 1-1 obra d'Adrián Andrés de cap després d'una gran passada de falta i el de la victòria, gol d'Adrián Guerrero.

I a la zona baixa de la classificació, el CD Don Bosco va obtenir tres punts davant Elche CF B, 2-1, gols d'Adrián Castell i Raúl Vallès, encara que els va tocar patir després de retallar diferències els il·licitans i jugar amb deu els últims minuts de partit.

El At.. Benidorm continua la seva bona ratxa, en aquesta ocasió va vèncer 2-0 amb el CD Castellón B. I la trobada entre els dos últims classificats es va saldar amb un empat a dos.

RESULTATS JORNADA 17– 21/02/2021

Atlètic Benidorm “A”2 – 0C.D. Castelló, Sad “B”
U.D. Alzira “B”0 – 1C.F. La Nucia “A”
C.D. Dénia “A”2 – 2Tavernes Blanques C.F. “A”
C.D. Don Bosco “A”2 – 1Elche C.F. SAD “B”
C.F. Inter San José “A”2 – 1C.F. Torre Levante “B”
C.D. San Marcelino “A”2 – 2Villarreal C.F. SAD “B”

Grup VIII-B

Valencia CF B va vèncer 2-1 en el seu partit davant el Levante UD B, primer contra segon classificat, gols de Mario Domínguez i Víctor Esquerdo per als blanquinegres i Jorge Dalmau per als blaugranes. El València CF B es distancia una mica més en el primer lloc, set punts de diferència de l'Llevant UF B.

El CD Alcoyano vèncer amb claredat en la seva visita a l' Paterna CF, 1-4. Amb aquesta victòria es situen en tercera posició, sent el primer equip A del subgrup.

El Vilamarxant CF va vèncer per la mínima a l' Hércules CF B, amb un gol d'Óscar Olmedilla, amb aquests tres punts es manté dins dels sis primers de grup el que els donaria la permanència.

Segona victòria de la temporada de l' Dragon Force, 2-1, davant SCD Intangco, gràcies a un gol de Pedro Henrique en els últims minuts de partit. Des de la tercera jornada no aconseguia la victòria dels dracs.

En la lluita per no jugar la fase de permanència fins a sis equips en tan sols quatre punts, els resultats d'aquesta setmana s'han agrupat més la classificació. El CD Roda B va vèncer 3-1 amb el Alboraya UD B, i el Celtic Elche es va imposar 2-0 amb el Racing d’Algemesí.