Finalitza la jornada intersetmanal de Lliga Nacional Juvenil amb canvi de líder

UD Alzira Juvenil B
UD Alzira Juvenil B - >Imagen : Cinc equips lluiten per tres places de la Fase pel títol.

Ha finalitzat la setena jornada de la Lliga Nacional Juvenil grup VIII disputada amb el partit disputat a la tarda d'avui entre la UD Alzira B i Racing d'Algemesí, essent el resultat d' empat, 1-1. Es van avançar els blaugranes al minut 64 amb un gol de Jorge Revert, empatant per als racinguistes David Martínez al 84′.

Segueixen Villarreal CF B, Llevant UD B i València CF B en cap, però es redueixen les distàncies en cap.

Va vèncer el Valencia CF, 3-0, davant el CF Intercity, gols de l'internacional sub18 Hugo de Mateo, Hugo Porras i Carlos Igual.

El CD Alcoyano es manté com a primer equip classificat en llocs d'ascens en guanyar el fins a aquesta jornada líder Levante UD, 2-1. Es van avançar els granots al minut 35 amb un gol de penal d'Álvaro Moreno, remuntant els alcoians amb un gol de Samper al minut 38 i el segon al minut 83, de penalty, d' Iván Francés.

CD Castelló A i Villarreal CF B van empatar a un gol, el que situa els groguets líders.

El Hèrcules CF aconsegueix una gran victòria a casa de l'Alboraya UD, 0-3, el que el situa empatat amb el Torrent CF, en llocs d' ascens, malgrat la seva derrota davant el CF Celtic Elche, que aconsegueix la seva primera victòria de la temporada ,2-1.

També destacable la victòria del Patacona CF davant el Vilamarxant CF, 1-3.

VILAMARXANT C.F “A”1 – 3PATACONA C.F. ‘A’
ALBORAYA U.D. “B”0 – 3HÉRCULES C.F. SAD “A”
C.D. ALCOYANO “A”2 – 1LEVANTE U.D. SAD “B”
C.D. CASTELLÓ, “A”1 – 1VILLARREAL C.F. SAD “B”
C.F. CELTIC ELCHE “A”2 – 1TORRENT C.F. “A”
C.F. TORRE LEVANTE “B”0 – 0F.B.C.D. CATARROJA “A”
ELCHE C.F. SAD “B”1 – 2C.D. RODA “B”
F.C. ATLETICO BENIDORM “A”2 – 2S.C.D. INTANGCO “A”
U.D. ALZIRA “B”1 – 1RACING D’ALGEMESI “A”