Aquests són els campions de l'COTIF Promeses

CDB SIA Massanassa
Imatge : COTIF

Es van disputar ahir a la nit dimarts les finals del COTIF Promeses ISTOBAL en categoria Aleví i Benjamí, resultant guanyadors el València CF i CDB SIA Massanassa.

Categoria Aleví

El València CF es va proclamar vencedor del COTIF Promeses Istobal en la categoria aleví a l'imposar-se 3-0 al Villarreal en la gran final. Els gols d'Iker Herrera, Luca Martín Fernández i Marco David Company van donar el triomf als 'groguets'.

El Infantil B del València CF, dirigit per Vicente Amposta, ha realitzat un torneig impecable, amb 8 victòries, tots els partits, amb 33 gols a favor i tan sols un en contra.

A la final de consolació, el Llevant va vèncer per quatre gols a un al Selecció Ribera-Costera.

Final: Valencia CF 3-0 Villarreal CF

Tercer i quart lloc: Levante UD 4-1 Selecció Ribera-Costera

València CF Campió COTIF Promesas Aleví – Imatge COTIF

Categoria Benjamí

En benjamins, el CDB SIA Massanasa es va alçar amb el campionat amb un ajustat dos a un contra el Equip de futbol. Els jugadors Mateo Ferrer i Mario Carbonell van anotar pel Massanassa mentre que Eric Pacha ho va fer per a Soccer Team.

El CDB SIA Massanassa, únicament, ha cedit un empat en tot el torneig davant el quart classificat l'E-1 València en l'últim partit de la fase de grups, en la resta de partits va aconseguir la victoraria.

En la lluita pel tercer i quart lloc, el E-Valencia 1 i el Selecció Ribera-Costera van signar un dels partits més emocionants amb un empat a tres gols. En els penals, el combinat intercomarcal va aconseguir la victòria.

Final: Equip de futbol 1-2 CDB SIA Massanassa

Tercer i quart lloc: E-Valencia 1 3-3 (pàg) Selecció Ribera-Costera